Meshka parašė:
Jau gavau Leideno atsakyma: APC-R (s) = 184 (norma >120).
Tai kaip suprantu norma?
dar kokia norma, mano rezultatas buvo 96.7
Meshka parašė:
Jau gavau Leideno atsakyma: APC-R (s) = 184 (norma >120).
Tai kaip suprantu norma?
libraca parašė:
Nu nors kazkas normoj, jeee!!!
Bet visvien varysiu pas hematologe, nes vienas rodiklis biski ne normoj, ir LA virs normos.
Mašulia parašė:
Merginos kas zino ar vitamino D koncentracijos tyrima nevalgius pridavinet reikia?
neturi itakos
gintarebag parašė:
sweikutes.sakykit uzsiregistravus i vaisingumo klinika ten visus reikemus tyrimus padaro?kiek viskas uztrunka nuo a iki z.esu zale dar gal pasidalintumet savo patir…
Pagrindinius tyrimus padaro ir tuos, kurie reikalingi prieš ivf, jei iki to prieinama.
Man dėl to ir nelabai patinka visos tos klinikos, nes jos pagal tą pačią plokštelę viską daro, o jei priežasties neranda, tai siūlo ivf vieną po kito daryti.
Žiūrint kokių tyrimų Jums reikia
astarima parašė:
Ziurejau visus, kur libraca surase
AFS £199
Sveika, man rase karta viena laboratorija lt, kad uk vienas lt daktaras siuncia laniratoriniem tyrimam krauja i lt. Galiu oaieskot susirasinejimo, gal rasiu dar. Gal pavyktu. Tikrai pigiau butu ;) tau tikrai kresuma tirt reik. Pas man po 2raso. Bet geno mutacija. As dali tyrimu dariau lenkijoj. Butent del tos mutacijos, leideno faktoriaus uztenka tik seiliu megini issiust. Jei ka ir nuorodas kur dariau galeciau imest
_Stella_ parašė:
Sveika, man rase karta viena laboratorija lt, kad uk vienas lt daktaras siuncia laniratoriniem tyrimam krauja i lt. Galiu oaieskot susirasinejimo, gal rasiu dar. Ga…
Dekui
uz dvieju sav turiu vizita pas giniu, ziuresiu ka jis sakys ir kokius tyrimus skirs. Jei nieko gero, reikes kazkur kitur ziureti.
Merginos kas iui dare, ar kita cikla laiku menesines prasidejo pas jus? As gruodi dariausi, nepavyko. Buvau pas V ruostis Ivf planavom. Pasake kad si menesi menesines tikriausiai veluos, bet prasidejo siandien, o turejo uz savaites tik tai. Taigi nespejau visu tyrimu padaryt:(( del to dar menesiui reikes atidet tikriausiai mano ivf. Net neskambinau sndn i klinika, nes kiek suprantu be tyrimu negales nieko man pradet? Bet taip keista buvau pries savaite pas ja ir pasake kad veluos, o prasidejo taip anksti, nieko nesuprantu. Kaip kitom po iui veluoja ar laiku ateina mm?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai