Sakirma parašė:
Gimdziau pries 3sav. Tai as pacioj gimdykloj prasiausi nejautros, pries tai nebuvau minejus, kad noresiu. O del pogimdyviniu palatu, tai taip, 3 aukste dalis ju, ta…
Ačiū už info nes jau pamažu darosi aktuali tema
Josvainių g. 2, KaunasSakirma parašė:
Gimdziau pries 3sav. Tai as pacioj gimdykloj prasiausi nejautros, pries tai nebuvau minejus, kad noresiu. O del pogimdyviniu palatu, tai taip, 3 aukste dalis ju, ta…
Ačiū už info nes jau pamažu darosi aktuali tema
Superr parašė:
Ačiū už info nes jau pamažu darosi aktuali tema![]()
Ramaus dar likusio laukimo bei sklandaus, neskausmingo gimdymo
Sakirma parašė:
Ramaus dar likusio laukimo bei sklandaus, neskausmingo gimdymo![]()
Ačiū už palinkėjimus
Sakirma parašė:
As taip pat gimdziau pries 3sav. Tai mes gulejom antram aukste
As epiduro prasiau jau gimdykloj,bet mane akusere atkalbejo!
avgi parašė:
As taip pat gimdziau pries 3sav. Tai mes gulejom antram auksteAs epiduro prasiau jau gimdykloj,bet mane akusere atkalbejo!
![]()
Ir kaip sekėsi be epidūro?Gal pamenate akušerės pavardę?
Superr parašė:
Ir kaip sekėsi be epidūro?Gal pamenate akušerės pavardę?
Deja mums viskas baigesi extra cp... gaila ir tos akuseres pavardes nezinau,nes ju ten daug buvo suleke ir pastoviai keitesi...
O viso gimdymo metu buvo ir atliko cp A. Uktveriene. As pas ja visa nestuma lankiausi
avgi parašė:
Deja mums viskas baigesi extra cp... gaila ir tos akuseres pavardes nezinau,nes ju ten daug buvo suleke ir pastoviai keitesi...
Girdėjau kad labai maloni gydytoja
o kodėl darė cp?Aš pirmagime gimdžiau pas skyriaus vėdėją.
avgi parašė:
As taip pat gimdziau pries 3sav. Tai mes gulejom antram auksteAs epiduro prasiau jau gimdykloj,bet mane akusere atkalbejo!
![]()
Mane taip pat atkalbejo, nes ir kaklelis greit veresi, sako, nereikia gadinti nugaros. Bet laaaabai gailiuos, kad atsisakiau, kaklelis atsivere greit (per 2val. nuo 6 iki 10 cm.), bet vaiko galvyte nebuvo isistacius... Dar 2val. laukiau, taip pat cp norejo daryt, bet atejo sk. vedeja Zebrauskiene ir padejo pagimdyt. Vredna man ji tokia pasirode, bet vistik esu jai dekinga, kad pagimdziau pati
Sakirma parašė:
Mane taip pat atkalbejo, nes ir kaklelis greit veresi, sako, nereikia gadinti nugaros. Bet laaaabai gailiuos, kad atsisakiau, kaklelis atsivere greit (per 2val. nuo…
Aš pas ją pirmagimę gimdžiau ir taipat esu dėkinga jai kad nereikėjo cp daryti.Toks žmogus bet išmano savo darbą.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai