Gintare0503 parašė:
Tai kaip suprantu į paskaitas nereik registruotis-ateot ir viskas.O kas žino kokia maždaug vienos paskaitos trukmė ? Įdomu spėsiu paskui į darbą nulėkt?…
Apie valanda🙂 plius jei einat gimdyklu apziuret gali uztrukt.
Josvainių g. 2, KaunasGintare0503 parašė:
Tai kaip suprantu į paskaitas nereik registruotis-ateot ir viskas.O kas žino kokia maždaug vienos paskaitos trukmė ? Įdomu spėsiu paskui į darbą nulėkt?…
Apie valanda🙂 plius jei einat gimdyklu apziuret gali uztrukt.
Switchius parašė:
Aš paklausiu atvirai - kada ėjote tartis dėl gimdymo (jeigu ėjote), pas ką ėjote ir kiek dėjote į vokelius - jeigu dėjote?galite atrašyti ir į až.
O galiu paklausti kodel norit tartis? 😊
Raimikė parašė:
O galiu paklausti kodel norit tartis? 😊
Dėl šventos ramybės. Tiesiog manau, kad taip man bus ramiau, kai žinosiu kur ir pas ką turiu pakliūti.
Switchius parašė:
Dėl šventos ramybės. Tiesiog manau, kad taip man bus ramiau, kai žinosiu kur ir pas ką turiu pakliūti.![]()
Na nebent del ramybes, bet siaip pataupykit geriau leliukui kazka nupirksit 😉😍👶
P.s. daktarai ar taip ar taip pades, nepaliks Jusu 😊👍
Raimikė parašė:
Na nebent del ramybes, bet siaip pataupykit geriau leliukui kazka nupirksit 😉😍👶
Aš pati iš medikų tarpo, tai plaukioju povandeninėse srovėse. Ir tos srovės man nelabai patinka, dėl to ir svarstau, kad reikia tartis...
Switchius parašė:
Dėl šventos ramybės. Tiesiog manau, kad taip man bus ramiau, kai žinosiu kur ir pas ką turiu pakliūti.![]()
O jei Jūsų gydytojui, su kuriuo susitarėte Jūsų gimdymo data išpuls pvz. po jo pamainos? Ar tikrai geriau gimdyti prie pavargusio gydytojo nei pailsėjusio ir nedirbančio papildomai? Aš nežinau ką man daryt, galvoju gal nesitarti. :))
Koviukass parašė:
O jei Jūsų gydytojui, su kuriuo susitarėte Jūsų gimdymo data išpuls pvz. po jo pamainos? Ar tikrai geriau gimdyti prie pavargusio gydytojo nei pailsėjusio ir nedirb…
Geriau geras gydytojas po budėjimo, negu išsimiegojus furija
už tai ir duodami pinigėliai, kad būtų tafa, kada reikia.
Na šioje ligoninei kiek gulėjau su šio neštumu nei vienos furijos nesutikau ar furijaus. Ir visų gimdžiusių draugių aplink atsiliepimaj tikrai labai geri.
Beje bandžiau tartis su savo gydytoja kuri dirba šitoj ligoninei. Tai sakė vaikeli pataupyk pinigus čia Tavim visi 100 proc pasirūpins.
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai