leila123 parašė:
Na pavyzdžiui, mus šiandien aplankė šeimos gydytoja. Pasakem ko reikės ir panašiai, ką sakė ligoninėj. Ji pažiūri israse, sako nepažymėta varnelė, nors turėtų ten …
Nu jooo 🙈 😀 kaip man nepažymėjo koks gimdymas 😀
Josvainių g. 2, Kaunasleila123 parašė:
Na pavyzdžiui, mus šiandien aplankė šeimos gydytoja. Pasakem ko reikės ir panašiai, ką sakė ligoninėj. Ji pažiūri israse, sako nepažymėta varnelė, nors turėtų ten …
Nu jooo 🙈 😀 kaip man nepažymėjo koks gimdymas 😀
dubleS parašė:
Kas žino kurio lygio ligoninė skaitosi kauno klinikinė? Ar į ją galima važiuoti prasidėjus gimdymui anksčiau ar tokiu atveju tik į klinikas veža?
Antro lygio, galite važiuoti į bet kurią ligoninę jei tas ankščiau keliom savaitem ... o jeigu labai stipriai ankščiau tai manau i klinikas geriau ...
dubleS parašė:
Kas žino kurio lygio ligoninė skaitosi kauno klinikinė? Ar į ją galima važiuoti prasidėjus gimdymui anksčiau ar tokiu atveju tik į klinikas veža?
Galima nuo 32 ar 34 savaitės, reketu tiksliau pasidometi.
dubleS parašė:
2 lygio. Galima oficialiai nuo 34 savaites, nors man ginekologe patarė, kad jeigu 34-35 dar geriau į klinikas.
dubleS parašė:
3 lygio LT yra tik dvi: Klinikos ir Santaros, akusere sake iki 37 i klinkas geriausiai ;)
dubleS parašė:
Antro lygio
Labas mamytės ir neštukės ☺️ Aš taip pat planuoju gimdyti šioje ligoninėje, pakonsultuokit kurios jau gimdėt ar rūbelius kokius leliui duoda? Susidejau 3 komplektus jei neduok dieve neužteksiu tai mąstau ar čia duoda ☺️ ir kaip su palatomis? Vyras visada nori būti šalia gal žinote privačių kainas? ☺️ Ir ar jei nebūtų laisvos tai vienvietei gal gali likti? Kiek skaičiau palatose guldo po vieną mamyte su leliuku ☺️ Beja važiuosiu visiškai nesitarus ir nepranešus ☺️
smurfiuke3 parašė:
Labas mamytės ir neštukės ☺️ Aš taip pat planuoju gimdyti šioje ligoninėje, pakonsultuokit kurios jau gimdėt ar rūbelius kokius leliui duoda? Susidejau 3 komplektus…
Gimdykloje daviau savo rūbelių komplektą ir sauskelnes, paprašė, kai tuo atvedė į gimdykla (manau neturint gal turėtų ir savo).
Vip palatos kaina apie 15 Eur para, vienvietes(realiai dvivietė, tik guldo po 1) jrigu vyras lieka 4 eur su centais. Vyras gali likti. Mes tu vip negavom, bet buvom patenkinti ir ta paprasta palata : naujai suremontuota, erdvi :2 lovos, spinteles prie lovų, rūbų spinta normali, vystymo stalas, kriauklė. Minusas - wc ir dušai bendri koridoriuje, o vip tos palatos su patogumais
Ketvirtadieniais vyksta pamokėlės, ir po jų aprodo gyvai gimdyklas ir palatas
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai