gelmius parašė:
O as po gimdymo nesitustinau 12 paru![]()
oho kaip ilgai
Josvainių g. 2, Kaunasgelmius parašė:
O as po gimdymo nesitustinau 12 paru![]()
oho kaip ilgai
edita.. parašė:
aš kai gimdžiau, tai paklausė ar tuštinausi, nes klizmos daryt sakė jau negalima, nes vandenys nubėgę, bet viskas praėjo gerai, nors ir tą dieną buvau nesituštinusi…
manes irgi paklause ar tustinausi,bet kadangi i ligonine atvaziavau ant pietu dar nespejus nieko pavalgyt tai ir nedare jokiu klızmu. Gimdymo metu taip gavosi kad matyt kazkiek pasitustinau,bet niekas ten nieko daug nesureiksmino,nuplove ir viskas. As net nejauciau per skausmus ,kad taip gavosi....
Goknesta parašė:
manes irgi paklause ar tustinausi,bet kadangi i ligonine atvaziavau ant pietu dar nespejus nieko pavalgyt tai ir nedare jokiu klızmu. Gimdymo metu taip gavosi kad m…
man atrodo, kad visi ten į tokias nelaimes žiūri labai normaliai, ne pirmai ir ne paskutinei taip įvyko
mes tik pačios pastresuojam iki gimdymo, kad oj kaip būtų nemalonu, bet kai gimdai mažiausiai rūpi ar taip bus..
biruute parašė:
mano vyras abiejuose gimdymuose dalyvavo,tai nieko savo neturejo.
tai gerai
manau jai lb reikes tai kazka duos
gerda24 parašė:
o merginos o jai vyras dalyvauja gimdyme tai jam reik kazka su savim tureti? pvz nauajs slepetes? nes kauno klinikose sako kaip ir reik o kaip cia?
Maniskio be tapkiu neleido, turejo jis 22 val skuosti i Hyper Maxima sliopkiu pirktis, nuspirko, grizo ir tik tada ileido
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai