Stebinti parašė:
atsiprasau, tikriausiai ne taip supratau
Stebinti parašė:
atsiprasau, tikriausiai ne taip supratau
Stebinti parašė:
o maniskis siandien taip pat dauk keliaujapraarti mano wisi sonkauliai, o jau taip skauda... as jau nei sedet ilgai negaliu
![]()
bet as jauciu kaip pasiilgsiu situ dukimu pilvuki:))
Mise parašė:
bet as jauciu kaip pasiilgsiu situ dukimu pilvuki:))
as irgi manau, kad labai pasiilgsiu pilvuko gyventojo judesiuku:)*
Stebinti parašė:
labas rytas wisomssiandien naktis buwo bemiege, taip skaudejo pilwo apacia...
![]()
paruosemieji gal tai buvo?
jurr parašė:
tik mane labai neramina kad atpila... ir taip atrodo viską.. arba pradeda žagsėt ir viskas išeina.... regis viskas, ką suvalgė... taip gaila tada, ir nežinau kaip elgtis, valgyt nebenori, bet užtat ir miega neilgai po to.. nors pusseserė sakė kad jie kai atpila, tai tik viršų, kas per daug, bet man taip atrodo kad viską![]()
Zinok man su pirmaja taip pat budavo, tiesiog galiu pasakyti, kad vemdavo o ne atpildavo, dakatre tuo metu pasake, kad nieko tokio jei priauga svorio, jei ne tai tada reikia sunerimti. o siaip aiskino, kad mano mergyte papuole i tu vaikiuku kategorija kur neturi sklendes ir todel daug atpila, aiksu bandziau maitinti po mazai bey dazniau, bet vistiek atpylinedavo, merliuku nezinau kiek reikedavo ir ir pati pastoviai budavau apvememia. ir dar daktare pasake, kad jei nesibaigs kol vaikui sukaks puse metu, tai tada jau reikes gydymo, ir ka tu sau galvoju, lygiai kai suejo 6 menesiukai baigesi visas atpylinejimas, nes matai koses prasidejo, taip kad stebeti svori turi
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai