Dhany parašė:
paruosemieji gal tai buvo?
tai tikriausiai, kas daugiau galetu but
bet swarbiausia, kad tik wiena puse
Dhany parašė:
paruosemieji gal tai buvo?
tai tikriausiai, kas daugiau galetu but
bet swarbiausia, kad tik wiena puse
Greta G parašė:
labas rytas mergytes,vakar nuejius i tualeta pasirode man isskiru bet ne rausvu o baltos ir ne per daug tokios tirstos tai esu isidejius ikloteli..a cia galejo but kamstis?
Ne, cia ne kamstis. Man irgi kartais tokiu pasirodo. Cia tiesiog isskyros
Labas rytelis
miegojau gerai,kaip visada.
Kristak, cia dar tik 6d tau
Mane tai klasioke paguode,kad jos sunus irgi neskubejo - po nustatytos datos dar savaite ir 5d nesiojo,kol prasidejo. Tai jei man taip, tai gims mano mazas pries pat Kaledas, nes irgi niekas nevyksta
Svarbu darytu tyrimus, stebetu ar viskas ok ir dar gali nesiot. Mano vyro sese irgi 2sav po termino nesiojo. Pagimde 42sav gale ir vaikas sveikas ir vandenys geri buvo - zodziu viskas tvarkoj
As tai dziaugiuos,kad ne ligoninej galiu but, o namie...nes ten taip nuoboooodu ! Bet nuo sekmadienio kai paguldys, tai laikys iki gimdymo turbut...savaite laiko - isdurnesiu ! Arba reikes maldaut,kad dar paleistu namo laukt
na va, as jau po vizito pas gine...gerai, kad tai buvo jau paskutinis vizitas poliklinikoj, nes man jau taip pabodo ten vaikscioti ir dar tas slapimo tyrimas visada priduoti...:)siaip viskas gerai, gavau siuntimuka i ligonine jei suejus terminui neprasides gimdymas, tada jau ligoninej toniukus reiks eiti vis sekti, ir jau ligoninej spresim kiek leidzia pernesioti
tai va tiek ziniu, reikia laukti
Labas rytas
Na jau ir mes jau gruodinuka ipusejom. Liko nebe taip ir daug
Tik va, sianakt i wc keliausi lygiai kas 2 val., matyt slapimo pusle mazius uzspaudes, o ir kiek pabusdavau, tiek jis duodas
Tikiuos tas hiperaktyvumas nebus blogai, nes kazkur skaiciau, kad jei labai aktyvus, tai gali deguonies trukti
O tavo nusiteikimas Kapri man patinka, skleidi ramuma, ko ir reikia besilaukiancioms
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai