Ruta27 parašė:
nu ne kas ne kas... nieko gero tada, jei nepasikeis manau geriau jau tikrai vienai... gyvenima taip savo galima susigadint per tokius asilusjie isvis nieko nebevertina ziuriu... nu na...
labai tikslai pastebejai - NEBEVERTINA!!!!!!
Ruta27 parašė:
nu ne kas ne kas... nieko gero tada, jei nepasikeis manau geriau jau tikrai vienai... gyvenima taip savo galima susigadint per tokius asilusjie isvis nieko nebevertina ziuriu... nu na...
labai tikslai pastebejai - NEBEVERTINA!!!!!!
manomeile parašė:
vaje suprantu... man buvo labai skaudu kai mano buves sake cia mat ne jo gal, juodis gal gims, ar kad snekejo, kad as is gran canarijos gryzau uzpumpuota.... kaip zmogui isvis gali apsiversti liezuvis po penkiu metu sakyti taip ant savo busimo vaikelio mamos, kai visa laika leidom kartu, niekur nesitrankydavau ir net neduodavau tokiu minciu kad galeciau eiti per kokius vyrus... o del tos keliones, toks jausmas kad ten pis,,,,is isvaziavau, lyg man tai butu svarbiausias dalykas gyvenime, o jis jau puikiai turejo suprasti ka as labiau vertinu uz kazkoky pim...la.....![]()
nu joooo, sako ka galvoja apie save... jei taip jie elgiasi nereiskia kad ir mes taip... ju visas gyvenimas kelnese pastebejau...
Ritulele parašė:
o as pirkau lietuviska "Tutis" firmos (Zipppy classic). pakankamai lengvas-12 kg.
as tuos lietuviskus ir maciau, man labai labai patiko, net buvau suabejojus del quinny, tik kad jie gan daug vietos uzima, vat quinny kai nusiima virsus susilanksto taik kad beveik jo ir nera
Ruta27 parašė:
nu joooo, sako ka galvoja apie save... jei taip jie elgiasi nereiskia kad ir mes taip... ju visas gyvenimas kelnese pastebejau...
is savo patirties galiu pasakyti - jie pagal save sprendzia taip kalbedami ir elgdamiesi.......
Ruta27 parašė:
jooo, gavo karta, ir ant visko padejo, fuiii, kai prisimenu jo ir jos sms net nupurto, gal jam tokios ir tokiooo sexo reikejo, jei net sms vos nesi,,,,vo... sake as buvau niekamtikus ta merga lovoje o ji va super, tik kazin ar verta iki jos lygio nusiristi, kad berna susirastau
9 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai