Amerena parašė:
na tai dukriukas tavo i mama.ilgakoja:)) o amniske matyt zemarure bus kaip askas liecia plauku sukavima tai leidziasi ji mn buvau ir 8 uodegytes surisu ir drakoniuku eksperementuojam
leidziasi ir pakirpti kai reikia
kaip sakydavo man mam nori but grazi-kentek
tai matyt maziuke ir vadovaujasi sita taisykle
![]()
as buvau vakar ir apsiziuret party rooms vaiku kambaryje..na nzn kainos manes nelabai tenkina keliosm valandoms virs 100£ o ir sale nepasakyciau kad kazkuo ipatinga..buvau ikisus nosi i kambari kur ruose jau baliui tai savas maistas buvo atvestas. galbut sakau susirinkti namie..nes as lb noriu savaip issipuost.zadu daryt 12 gelyciu ir popieriaus kuriose bus amelytesa 12 nuotrauku ir kiekvieno men svoris ir ugis..kabinsiu ant sienos poto darysiu tokia gimtadienio knyga ,kurioje bus palinkejimai sveciu giminaiciu,mamos grazus zodziai aprasymai apie juos visus menesius ka ismoko kiek paaugo ir t.t. i knyga bus idetos pirmosiso kojinytes..ir pakabinta pirmoji tiute..zodziu padarysiu grazia knyga ir saugosiu iki 18 gimtadienio:DD tad va sakau susirink sveciai namie priruosiu ivairaus maisto..sugalvosiu koki zaidymeli..o tada suvezios visus i vaiku kambari padukt..ten rezervuosiu ka kampa kur mes buvo kur sofa didele odine ir pasiduks vaikai..vakar buvom tam kambari kaip pasikeite..zaislu zymiai daugiau ivairesniu,masinu,stumduku,grojanciu zaislu..na buvo ka veikt:))
kas liecia torta manau darysiu pati..skonis idealuspatobulejau
o ir dekoraciju graziu radau ebay amelia 1st birthday su minnie mouse:)) nu ziuresiu dar neapsimoka sakytis kai mamukas skanius daro
ir zymiai sveikiau vaikams kai savos gamybos be dazu tu pirktiniu:)) originalus papuosimas is atvirutes:DD oj kiek prirasiau..mano miegale miega jau 3 valandas..kaip tycia..zadam i baseina vaziuot su seimyna o ji sau parpia..mes susiruose laukiam jos):
na fantazijos jum nestinga, saunu
kas liecia plauku sukavima tai leidziasi ji mn buvau ir 8 uodegytes surisu ir drakoniuku eksperementuojam