Gruodinukas parašė:
Braskyte, su torto diena![]()
![]()
labai dekui
Gruodinukas parašė:
Braskyte, su torto diena![]()
![]()
labai dekui
violiux parašė:
Barskyte su gimino diena!!!![]()
Kaip grazu
Aciukas
zodziu nesuseku,as cia kiek mane prisveikinot merginos,per diena
visoms labai labai didelis Aciu
Manoji tai valgo labai daznai,ir neatsirugsta...atpila irgi,kaip sugalvoja,tai po 10min,tai po pusvalandzio,tai visai neatpila,pas mane jau nebe priespienis,geltonas pienukas
Bambyte siandien nukrito viskas saunu,o su nosyte biskiuka vargstam labai tikiuosi,kad tikrai ia valosi,nosyte,o ne sloguoja...
Neina uzmigti, dabar suku galva kokie tie tikrieji saremiai? man taip pradeda pilva skaudeti kaip per mm tik labiau ten duria, praeina ir vel duria ir taip daznai, atrodo susuko vidurius nuejau rimto reikaliuko , o dabar nezinau ka daryti tai atejau parasyti, galvoju gal numanot ar cia taip ar jau prasidada.
Ir dar toks drebulys apeme, rasau ir drebu visa
braskyte22 parašė:
zodziu nesuseku,as cia kiek mane prisveikinot merginos,per diena![]()
visoms labai labai didelis Aciu![]()
![]()
![]()
Manoji tai valgo labai daznai,ir neatsirugsta...atpila irgi,kaip sugalvoja,tai po 10min,tai po pusvalandzio,tai visai neatpila,pas mane jau nebe priespienis,geltonas pienukas![]()
Bambyte siandien nukrito viskas saunu,o su nosyte biskiuka vargstam labai tikiuosi,kad tikrai ia valosi,nosyte,o ne sloguoja...![]()
Pas mus irgi jau geltonas pienukas. nes as nusitraukineju truputi. nes man ligoninej liepdavo damaitint is buteliuko su misiniu. tai as paskui pamaitinus pradejau da nusitraukt ir su savo damaitint per kita maitinima. zinok mes po kiekvieno pavalgymo bandom atsirugt ir neatpilam. aisku buvo pora kartu atpyles bet lb mazai.
Na kazin ar tik nebusiu prisisnekejusi, kad norim 12 d, nes kaip tik siandien drastiskiau judejau ir pan... Pries miega dar sugalvojom su vyru truputuka pazaisti svelniai
Jau diena buvo tokie sudurimai, bet dabar taip daznai, galim sakyti kas 5 min ir yra, bet skausmas pakeliamas. Labai toks kaip buvo per persileidima tik tada buvo daug stipriau.
Svarbiausia, kad nezinau iki kiek laukti kad i ligonine vaziuoti
Labas rytas, sveikinu mamytes su leliukais
Siandien man terminas. Vakar taip gerai uzmigau, bet puse nakties pamiegojus prabudau su visais skausmais nuo pusiaujo iki pat galuniu, atrodo kad kiekvienas kaukelis atsiskirs nuo kuno, sukineja visus sanarius, nebesuprantu kas cia darosi
su kiekviena diena vis sunkiau....
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai