lolu parašė:
Taip
Ir valgo tau banana ? As viena kart daviau toki nevalge,kazkaip ir man jis nelabai estetiskai trode nes spalva tamsi.
lolu parašė:
Taip
Ir valgo tau banana ? As viena kart daviau toki nevalge,kazkaip ir man jis nelabai estetiskai trode nes spalva tamsi.
vaidluka parašė:
Manoji banano nevalgo... Tris kartus bandžiau duoti... ir veltui...
Gėlytės parašė:
Manoji banano nevalgo... Tris kartus bandžiau duoti... ir veltui...![]()
Maniskis aplamai pradejo maziau valgyti,itariu gal dantukai ir sloga atsirado o lyg ir nesusale esam.
sauluze123 parašė:
Nu siaubas sublenderevau ir as ateinu o ji sukas i kita puse ,galvoja vel mama koses kisa,bet paragavu trypcioja irziojasi tik duok duosiu dabar.As turiu toki kur isideda vaisius bet issiterlioja visa baisu,o taip labai faina![]()
Tik bananas vidurius kietina nepadaugink:)))Dar skanu pavirti obuoli, kriause , melynes ir sublenderiuoti
ot kerta
vaidluka parašė:
Valgo. Banana jei ilgiau laikai paruduoja
N
lolu parašė:
Tik bananas vidurius kietina nepadaugink:)))Dar skanu pavirti obuoli, kriause , melynes ir sublenderiuotiot kerta
Nu pameginsiu aciu lolu,o kazin obuoli taip galima nevirta
ademona parašė:
as turiu toki kietesni plasmasini sauksteli, tai pabraukiau per sona ir gavosi tyrele, tai daviau paragauti, labai valge ir ziojos, bet daug nedaviau, nes nera jis vertingas, nebent kazkam truksta svorio, tada aisku reik duot![]()
edieta.mama.lt/sveika_mityba/s941/bananai-nauda-sirdziai-ir-kraujagyslems nera jis toks nevertingas
sauluze123 parašė:
NNu pameginsiu aciu lolu,o kazin obuoli taip galima nevirta
Niu,siaip zalias gali pusti pilvuka,geriau pavirk.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai