LaRo parašė:
Aš netyčia pastebėjau draugų sumažėjimą ir pamačiau, kad tavęs nebėra, o kodėl taip ir nežinau.
kiek mergaitės sakė, tai pati pasikvietė, paskui pašalina, nes "nebendraujame vistiek"
LaRo parašė:
Aš netyčia pastebėjau draugų sumažėjimą ir pamačiau, kad tavęs nebėra, o kodėl taip ir nežinau.
kiek mergaitės sakė, tai pati pasikvietė, paskui pašalina, nes "nebendraujame vistiek"
Greta ziūriu tavo nuomone priešiška kitoms .Tai reiškia ,kad turi savo ''tiesa'' ir jos laikaisi tik gaila,kad ne visada ji būna teisi ,bet tu to nepripažįsti
Mes taipat ten bendravome ir apie sauskelnes ir apie maisteli ir apie miegojimus,svorius ..visos diskusijos ten vykdavo tokios kaip cia ,bet mūsų forumas tau pasirode prastesnis del to nes pastaruoju metu buvai isikandus tokia taktika '' Visoms priestarauti - issakyti savo nuomone'' As taipat issakau savo nuomone ir sakau tiesiai sviesiai bet zinau kad ne visada esu teisi ir tai pripazistu o tu gaila -ne.
OMG, tik ilindau paziuret kaip kitu vaikuciai jau stovi (nes kitam forume apie tai suzinojau) ir cia jau tos "aktyvistes" uzurpave eteri. Abi kaip ozkos ragus astate viena kitai irodineja kuri teisesne (kazin kodel Paulina C nauja anketa susikurus?!, gal ana blokuota buvo uz veju rasyma?)...
p.s. Meadow, gaziai atrodai foto
Sermuonelis parašė:
OMG, tik ilindau paziuret kaip kitu vaikuciai jau stovi (nes kitam forume apie tai suzinojau) ir cia jau tos "aktyvistes" uzurpave eteri. Abi kaip ozkos ragus astate viena kitai irodineja kuri teisesne (kazin kodel Paulina C nauja anketa susikurus?!, gal ana blokuota buvo uz veju rasyma?)...p.s. Meadow, gaziai atrodai foto
![]()
Is ano forumo isejau, nes nusibodo tos eilines nesamones, cia buvo viskas gerai, o ziuriu ir cia jau tas pats darosi.
Panos, nesuprantu, jums taip gyvenime blogai, kad ateinat i forumus isliet savo emociju? Nemokat graziai, be izeidinejimu bendraut?
Meadow parašė:
Šermuonėli,dėkui![]()
Reik turbut visom vėl lauktis per nauja,kad butu taikanes dabar tai oi,oi
![]()
Ai kai nebeseku to uzdaro, tai galvos neskauda
Burbuliuke parašė:
sakoma duok durniui keliaane
![]()
mamukai,kokio dydzio pampius jau naudojat?
as rusnytei tai jau 4 didzio pampius dedu
Sermuonelis parašė:
Ai kai nebeseku to uzdaro, tai galvos neskauda![]()
Na taip,man nei dabar nei prieš tai neskaudėjo galvos
Nes man buvo vienodai.
Beto,kaip tavo mergytė laikosi?
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai