mamytux parašė:
aisku gal isidienos,o pas mus tai pasakiska zinok,oras kaip uzsakytas,![]()
![]()
na geros dienos mamytes jums
lekiu ruostis po truputuka,
![]()
aciu
smagei praleisk
laika
mamytux parašė:
aisku gal isidienos,o pas mus tai pasakiska zinok,oras kaip uzsakytas,![]()
![]()
na geros dienos mamytes jums
lekiu ruostis po truputuka,
![]()
aciu
smagei praleisk
laika
labas rytas ;) o pas mus oras siandien tragedija.. pila kaip is kibiro
nors +12 silumos..
nuotaika kazkokia nekokia, prastai miegojau.. wel lyg ir gerkle pradejo skaudeti..
na bet geriu kawyte, gal pageres.. ir siaip nuotaika turetu but gera, nes uz walandeles waziuosim wezimuka pasiimti sawo lialiui
Labas rytas
.
Oras už lango, tikrai, šiandien atrodo gražiai, bet vis tiek man, kaip visada, būtų šalta
. Labai laukiu pavasario
.
Mano vyras, kažkur į kitą Lietuvos galą, išvažiavo žvejoti ant ledo... Gal žuvies parveš
.
Na, o pilvukas po truputį vis didėja ir didėja...
. Man jis, jau dabar, toooks didelis, ir jau sunku darosi vartytis lovoje... o ką reikės daryti vėliau
.
Gėlytės parašė:
Labas rytas.
Oras už lango, tikrai, šiandien atrodo gražiai, bet vis tiek man, kaip visada, būtų šalta
. Labai laukiu pavasario
.
Mano vyras, kažkur į kitą Lietuvos galą, išvažiavo žvejoti ant ledo... Gal žuvies parveš.
Na, o pilvukas po truputį vis didėja ir didėja.... Man jis, jau dabar, toooks didelis, ir jau sunku darosi vartytis lovoje... o ką reikės daryti vėliau
.
Va va man ir jau sunku
o dat palauk kas toliau bus
Rutelele parašė:
labas rytas ;) o pas mus oras siandien tragedija.. pila kaip is kibironors +12 silumos..
nuotaika kazkokia nekokia, prastai miegojau.. wel lyg ir gerkle pradejo skaudeti..
![]()
na bet geriu kawyte, gal pageres.. ir siaip nuotaika turetu but gera, nes uz walandeles waziuosim wezimuka pasiimti sawo lialiui
![]()
![]()
+12?
Nuostabiai gyvenate
, kad pas mus taip... Saulė, pas mus, spigina, bet -14
.
Na, tai šiandien pas jus nuostabi ir išskirtinė dienelė... Turėsi ir su mumis pasidalinti savo nuostabaus pirkinio nuotraukyte
.
Gėlytės parašė:
Labas rytas.
. Labai laukiu pavasario
.
Mano vyras, kažkur į kitą Lietuvos galą, išvažiavo žvejoti ant ledo... Gal žuvies parveš.
Na, o pilvukas po truputį vis didėja ir didėja.... Man jis, jau dabar, toooks didelis, ir jau sunku darosi vartytis lovoje... o ką reikės daryti vėliau
.
oi kaip skanu butu zuwies.. ypac stintu
as is pajurio tad kiekwiena ziema ju walgydawom, o db deja neteks paragaut..
mama per skaipa paerzina mus, sako wa stintu kepem, walgem
su pilwu ir man tas pats..
warytis lowoje sunku darosi, o ir siaip suletejus esu.. tai irgi pamastau, jetau o kas weliau bebus, kai pilwas dar dwigubai isaugs..
Gėlytės parašė:
+12?Nuostabiai gyvenate
, kad pas mus taip... Saulė, pas mus, spigina, bet -14
.
Na, tai šiandien pas jus nuostabi ir išskirtinė dienelė... Turėsi ir su mumis pasidalinti savo nuostabaus pirkinio nuotraukyte.
taip, +12 rodo
bet man salta.. nors jauciasi, kad oras pawasareja.. pakelese jau ir gelytes po truputi kalasi..
jei sauleta butu, tai butu labai grazu, o db amzinai apsiniauke arba lietus..
nuotraukyte wezimo jau buwau ikelusi kazkada
pries sawaite gal kokia.. na bet pasistengsiu ir pati iamzinti musu karieta
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai