wildaiva parašė:
Sveikuteas kol kas karscio nejauciu,nes darbe kondiske ant 18 laipsniu nustatyta,tai ramu...
bijau darbo pabaigos,kai reikes namo vaziuot...
prilip…
tai geriau +30 nei -30
wildaiva parašė:
Sveikuteas kol kas karscio nejauciu,nes darbe kondiske ant 18 laipsniu nustatyta,tai ramu...
bijau darbo pabaigos,kai reikes namo vaziuot...
prilip…
tai geriau +30 nei -30
wildaiva parašė:
Pas mus tas pats...Su draugu turim tik mamas,tevu neturim abu,tai ka tos mamos,dziugu,kad dar pacios kol kas save islaiko,o apie pagalbas jokias net nemastau...…
Tai zinoma paciam maloniau kai zinai kad savo darrbu ir pastangom uzsidirbai ir nereikia prasyt
jaciutedovile60 parašė:
Tai zinoma paciam maloniau kai zinai kad savo darrbu ir pastangom uzsidirbai ir nereikia prasyt![]()
...ir niekam aciu sakyt ir subiniu laizyt
wildaiva parašė:
...ir niekam aciu sakyt ir subiniu laizyt![]()
![]()
![]()
Butent
niekada niekam nesistengiau itikt ar lys ti sikna kad gaut kazka, dazniausi viska tiesiai sakau ir viskas
nematau reikalo cackintis ir isiteikinet
wildaiva parašė:
Labukakai dar nesilaukiau,sapnavau,kad turiu mergyte,ir saukiau ja Emilija
ir zinojau,kad ji mano vaikas,nes begiojo lauke,o as ja saukiau namo :),tai kol ka…
as irgi pirmaja sapnavau ir buvo mergytė ir du kartus sapnavau pries nestuma ir per nestuma ir sapnukas issipildė. o dabar sapnavau berniuka, bet daktaras sakė nematas vyriskos lyties pozymiu
tai vat nezinau kaip si karta ar nepastebėjo daktaras ar mano pranasiskas sapnas suklydo.
vaje kaip vėl atsilikau isejau tik arbatėlės isgerti
wildaiva parašė:
...ir niekam aciu sakyt ir subiniu laizyt![]()
![]()
![]()
Butent
Kai uz savo, tai niekam nereikia nei lyzintis, nei paskui priekaistu visokiu klausyt ar pan..
loretukea parašė:
mano zemai dabarneaisku kaip bus
![]()
o mano kaip tik aukstai si karta pilvukas su dukryte buvo zemai jau su dukryte buciau nebetilpus i kelnes o va dabar dar telpu bet sunkiau susiriesti dabar ir miegoti jau trukdo net ranku sukryziuoti negaliu o taip megdavau sedėti sukriziavus rankas
ewelucin parašė:
as irgi pirmaja sapnavau ir buvo mergytė ir du kartus sapnavau pries nestuma ir per nestuma ir sapnukas issipildė. o dabar sapnavau berniuka, bet daktaras sakė nema…
Tai dar kaip ir tikslaiai tau nepasake, kas bus, taip kad dar visko gali buti
Mano puseserei zinok iki pat leliuko gimimo nepasake,kas bus, nes nesirode visai, ta pat ka tau sake ir per paskutini skana
Ir gime berniukas
As apie porele svajoju
Tik jau kaip Dievulis duos bus
jaciutedovile60 parašė:
Butentniekada niekam nesistengiau itikt ar lys ti sikna kad gaut kazka, dazniausi viska tiesiai sakau ir viskas
nematau reikalo cackintis ir isiteikinet
![]()
ewelucin parašė:
as irgi pirmaja sapnavau ir buvo mergytė ir du kartus sapnavau pries nestuma ir per nestuma ir sapnukas issipildė. o dabar sapnavau berniuka, bet daktaras sakė nema…
Nieko tokio,bus dvi mergytes jei ka
irgi faina!
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai