2012.11.14 16:22 (prieš 13 m.)
MergyteaN parašė:
nhebesuprantu kas darosi, vis suskaudi ta pilvuka... sonus skauda... ir kai guluos atrodo kazkoks nepatogumo jausmas pilve, toks skaudulys nueina.. Labai pergyvenu..prisigalvoju, kad mano vaikui kazkas bus, kad gims nesveikas ir panasiai..isprotesiu... skausmas nera nesibaigiantis tarpais uzeina..
normalu..nepergyvenk!!!! raisciai tempiasi , kad galetu leist didet pilvukui uz tai ir paskauda sen bei ten... tokie skausmai kaip adata ar peiliu durtu, ar toks kaip stumptu kazkas yra normalus. Bijoti reikia jei labai jau skauda , vos kest gali. O siaip kad kazkur pamaudzia naturalu. Juk kunas toki augima ir toki darba atlieka. As irgi bojodavau visokiu tokiu skausmu...kas tik pamaudzia iskart blogiausios mintys eidavo... bet kaskart kai nervinuosi nepadedu savo maziukei tai tikrai.
Pries kelias savaites jauciau kaip gimda lyg keliom sekundem sukieteja, kaip kad buna paruosiamieji saremiai... viskas kieta pasidaro... tai issigandau, nes daznai buvo...o pasirodo ten mano maze pradejo pozicijas keist ir as pradejau jaust kai ji stumia man gimda... Tai apsiraminau ir dbr stengiuosi maziau kreipt demesio.
Tad neprrgyvenk ir megaukis
Bijot tik dbr kraujamivo reikia arba labai labai nepakeliamo skausmo... ar besikartojancio skausmo vienodais intervalasi