dalyte77 parašė:
Gražią dieną![]()
Musiske ramesne pasidare,valgyt geriau pradejo,maziau kaprizu rodo,pilvuka netaip jau skauda
dalyte77 parašė:
Gražią dieną![]()
Musiske ramesne pasidare,valgyt geriau pradejo,maziau kaprizu rodo,pilvuka netaip jau skauda
Hmm, o kaip jus nusprendziat kada jau nebereikia duoti? man daktare liepe duoti, as ir duodu... kaip zinoti, kad jo jau gana? teko girdeti, kad kai kurie maziukai iki metu amziaus geria ta vitamina. pas mus su tustinimusi irgi kartais bedu buna - tustinames max karta per diena,ir daznai kakutis buna toks kietas
sakau, gal cia nuo vit D irgi?
SimonaKa parašė:
Hmm, o kaip jus nusprendziat kada jau nebereikia duoti? man daktare liepe duoti, as ir duodu... kaip zinoti, kad jo jau gana? teko girdeti, kad kai kurie maziukai i…
bandau neduoti, todėl, kad mus beria nuo kažko. Sakau, pažėsiu ar tik ne nuo vitamino. Kokį 10 dienų neduosiu ir po to vėl, matysiu kokia bus tada reakcija. Ir beto dabar saulutė šviečia, daugiau saulėje pabūnam, veiduką pašildom
dalyte77 parašė:
bandau neduoti, todėl, kad mus beria nuo kažko. Sakau, pažėsiu ar tik ne nuo vitamino. Kokį 10 dienų neduosiu ir po to vėl, matysiu kokia bus tada reakcija. Ir beto…
Aaa, nu aisku kad reikia nustatyt priezasti berimo
dalyte77 parašė:
as ir nebeduodu vitamino D, gal kiek pageres, bet man keisciausia, kad pas mus rado stafilakoka ir daktaras jokio gydymo nepaskyre isleisdamas is ligonines. Leksiu …
jai uzdedu pirstine, po nakties isvis oda sausa nuo trinimo ... dabar miegu pasiguldzius sale saves ir budziu kai tik sukruta akys stacios ir laikau rankutes,kad nebesikasytu... pati kaip zombis, bet duok dieve pasikaies kazkas... bet kaip idomu jusu atveju, surast liga ir nepaskirt gydymo
o jus nebandet su tuo daktarus snekekt apie tai?
loneda parašė:
jai uzdedu pirstine, po nakties isvis oda sausa nuo trinimo ... dabar miegu pasiguldzius sale saves ir budziu kai tik sukruta akys stacios ir laikau rankutes,kad …
saviškį aš ir guldau prie savęs, palaikau rankutes, jei labai pradeda muistytis. Beto čiulptukas neima, tai nusiraminimui duodu krūtį. Mums mamulėms toks lilimas ir laukia :), mažai pavalgyti, mažai pamiegoti :), kad tik mūsų pupuliukams viskas gerai būtų. O tas daktaras tik kuo greičiau mus namo paleisti norėjo, todėl, kad jau krūva naujų vaikų laukė (paguldymui), kraują pridavėm ketvirtadienį ir lyg šiol dar atsakymų nėra kam alergiškas, pas mus jau tokia ta sistema :(, šiandien tik pasakė, kad žarnyne yra stafilakokas ir kuom gydytis. Bet užsirašiau pas šeimos ir alergologę, gal šie pasiūlys kokį gydymą
loneda parašė:
ir jus nieko nedavet,o cia neblogai,kad neduodi vitamino d?
labas nebeduokit vitamino D. PRADEDA ŠILDYT IR ŠVIESTI SAULUTĖ, PASIIMS IŠ JOS.
NEIRA parašė:
labas nebeduokit vitamino D. PRADEDA ŠILDYT IR ŠVIESTI SAULUTĖ, PASIIMS IŠ JOS.
jau neduodu 5 diena, bet bijau pakenkt,ir taip traskejo kauliukai, db dar labiau pastebejau
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai