gishqte parašė:
mano nesivartė iki kol viena mama man atrodo as.juste parašė, jog geriausia vaiką ant grindų laikyti tai palaikiau 2-3dienas, pasimankštinome ir pradėjo vartytis :)…
Tai bandysiu dėti ir aš ant grindų :)) storą kažką padengi?
gishqte parašė:
mano nesivartė iki kol viena mama man atrodo as.juste parašė, jog geriausia vaiką ant grindų laikyti tai palaikiau 2-3dienas, pasimankštinome ir pradėjo vartytis :)…
Subtiliai parašė:
nelabai. Pas mus medinės grindys tai nėra šaltos. Sutvėriau tą dėlionę (kur su skaičiais būna) ir ant jos dekutį, kad būtų ne per kieta ir ne per minkšta
gishqte parašė:
nelabai. Pas mus medinės grindys tai nėra šaltos. Sutvėriau tą dėlionę (kur su skaičiais būna) ir ant jos dekutį, kad būtų ne per kieta ir ne per minkšta :)…
Liuks mintis
bandysim
Subtiliai parašė:
Liuks mintisbandysim
![]()
sėkmės
varnele parašė:
bebriuke, dėl šlapių pėdkelnių siūlau aulinukus mautO mes balionų dar neišbandę
![]()
Jei bandysit tai patariu pirkti ne tuos paprastus blankių spalvų, o tuos traškančius, ryškiaspalvius
mes kiekvieną mėnesiadienį atsinaujinam su balionais, nes per mėnesį spėja atsibosti
, per 3sav išsileidžia :)o per pirmąjį gimtadienį visus 12 pripūsim
pupuliuke1 parašė:
Sveikos busimos mamytesPries keleta dienu suzinojau jog
![]()
Dideliausi sveikinimai
Sveikos,,, mes tai visko norim, sest, eiti, verstis, ahh, vargelis, taip nori viska pati daryti, kad siaubas. Geri laikai buvo, kai miegojo ir valge
ir mes turim baliona - kempiniuka. Mociute padovanojo 2 men proga, ir iki siol puikiai uzsilaikes, net keista. Pakramsnoja kojytes ir taip pasaka be galo
gishqte parašė:
nelabai. Pas mus medinės grindys tai nėra šaltos. Sutvėriau tą dėlionę (kur su skaičiais būna) ir ant jos dekutį, kad būtų ne per kieta ir ne per minkšta :)…
maniske viena kart pagulejo ant sios deliones paguldyta ant pilvuko o pakui rekdavo, bijodavo tai nebeguldau
koška parašė:
su tavim, v.valio, nesijausim - visiškai vienodai mergos varo - ir augimo šuoliai, ir elgesys, ir svoris vienodaitikiuosi, ateity nesipeš abi dėl kokio vaikino,…
NA tikiuosi ateiti nesusikirs del kokio DZORDZO
beje mano plaukuota
panele labiausiai megsta ZIRAFA sofi, balionus (visokiausiu spalvu ) , ir knygutes galeciau vartyti ir vartyti, pasakodama kas ka daro kas ka valgo jau kartais ir kurybos prireikia, bet liuks viskas tinka. .. tačiau be konurencijos po kol kas geriausias zaislas kumstis neismanau neismanau kaip nujunkyti nuo to kumscio... jeigu biski jau tik nuobodu iskarto puola tikrinti savo dantu burnoj
nezinau ko imtis gal kaip Koška pasakojo apie užmaunamas lėles ant rankų reikia manajai dėti
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai