PateBetaBella parašė:
Ir riečiasi ir spardosi...Jos galima sakyti ne verkia ber rėkia,klykia,verkia![]()
duokit lasiuku kokiu nors nuo pilvo putimo
PateBetaBella parašė:
Ir riečiasi ir spardosi...Jos galima sakyti ne verkia ber rėkia,klykia,verkia![]()
DanguoleB parašė:
O kokius geriausiai?
PateBetaBella parašė:
O kokius geriausiai?
gal colinox pradziai bandykit?
gal dar kitos mamytes ka patars
DanguoleB parašė:
gal colinox pradziai bandykit?
gal dar kitos mamytes ka patars…
Dabar tai aš jų neturiu...Reikės nueiti iki kaimynės kuri naujagimį turi...Duos
Kristaliukė parašė:
Pientraukis tau viso pieno ir neištrauks, vaikutis žymiai daugiau pieno gali ištraukti nei pientraukis. Aš vienakart irgi buvau nusigandus, kad nera, nes pientrauki…
nu va reikes tada ne pientraukiu o rankom bandyt, kad jam jau niekas nebego tai purto galva issiziojes ir neima kruties...siandien va viskas vel gerai miega beveik visa diena bernuzelis tikiuos nakti nesokdins
ir eisiu jau kelsiu nes puse penkiu tik valges
o man krutine jau skauda k
tokia kieta atrodo ...
DanguoleB parašė:
nu bet kaip vaikas jau nerekia o staugia arba klykia istisai visa diena ... tai turi kazko imtis... dejom mes ir vibrolc, as net ir microlax klizmute dariau puse tu…
mano ziogai kai kaune gulejo visa savaite gavo ta mikrolax,buvo 2savaiciu tik jie,jau po trecios dienos emiaus pati uz galvos sakau gi pripras nebekakoks patys,tai chirurgas pasake kad nustociau panikuot,nes ne menesiais visu pirma vartojama,o antra kakucio susilaikymas kenkia daugiau negu ta klizmute.
varsketukas parašė:
mano ziogai kai kaune gulejo visa savaite gavo ta mikrolax,buvo 2savaiciu tik jie,jau po trecios dienos emiaus pati uz galvos sakau gi pripras nebekakoks patys,tai …
jau as buvau pradejus stresuot kad gal negerai padariau, paskui ai palengvejo vaikui ir taip meciausi
Editulis parašė:
Sveikos mamytes stai ir as grizauturiu nuostabia Dukryte as.. tik buvome ligonineje 3 savaitem, bet jau savuose namuciuose
![]()
sveika, sveikinimai
ilgai isbuvote...
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai