slapuke vip parašė:
Tai as ir taip manauBet matysi kuo maziau liks tuo daugiau galvosi
![]()
Tai as tikiu, bet taip laukiu greciau tas laikas eitu,greciau pamtyt leliu
slapuke vip parašė:
Tai as ir taip manauBet matysi kuo maziau liks tuo daugiau galvosi
![]()
Tai as tikiu, bet taip laukiu greciau tas laikas eitu,greciau pamtyt leliu
slapuke vip parašė:
Visos cia tik ir galvoja ,kad greiciau![]()
Nu taip nes paskui rami galva jau lelius yra ir sunkiai nesiot nereik ir sukt galvos kiekvienam zingsni kai sukrebzda kas biski ir buna neaisku kas vel kas vel
Sabu parašė:
Taiva gaila o tiek daug jau galetu papasakot mum mazai zinancioms![]()
kaip Jusu sveikata?
Na mano dabar jau gera ypac po ekoskopo vilniuj, nuramino kadangi viskas gerai mergytej mano, taippat dariausi genetinius vilniuj kaip buvo 15sav. tai dabar reikejo vaziuot tik pakartotiniam ekoskopui
smagu pamatyt savo lelyte besivartancia sveika:))
O kaip jum sekasi auginti savo pipirus ?
Sabu parašė:
Na mano dabar jau gera ypac po ekoskopo vilniuj, nuramino kadangi viskas gerai mergytej mano, taippat dariausi genetinius vilniuj kaip buvo 15sav. tai dabar reikejo vaziuot tik pakartotiniam ekoskopuismagu pamatyt savo lelyte besivartancia sveika:))
O kaip jum sekasi auginti savo pipirus ?![]()
mum spuikiai,nors su jauneliu buiski buvo sunkumu pradzioja bet viskas gerai jau,o va vyresnelis labai judrus berniukas,tiek laksto,tiek juda,straksi neturi sau vietos:))
Karramelly parašė:
mum spuikiai,nors su jauneliu buiski buvo sunkumu pradzioja bet viskas gerai jau,o va vyresnelis labai judrus berniukas,tiek laksto,tiek juda,straksi neturi sau vietos:))
vajetau kaip smagu, o man todel ir noris greiciau priartint ta nestumo pabaigos perioda, nes snd kazko kaip kada sutvinksi pilvas ir vel ta nezinia tokia pastoviai
Sabu parašė:
vajetau kaip smagu, o man todel ir noris greiciau priartint ta nestumo pabaigos perioda, nes snd kazko kaip kada sutvinksi pilvas ir vel ta nezinia tokia pastoviai![]()
man ir visko buvo zinoki :))nors antras nestumas buvo vastiek delmenkniekiu jaudindavausi :))gal tiesiog kita vizita pas daktare paskyki delko nerimauji,juk daktare tam ir yra,pas kure lankaisi?
geraikad man jau viskas praeiti,gerai tie angeleliai bet kaip gimdyti reikia tai vos ne visus prakeiki
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai