MAMMY1 parašė:
Gal kuri susidurusi su dideliu pulsus, ir mazu spaudimu? Ka daryti, kelinta diena 110/55 o pulsas apie 115. Ypac vakarais net bloga,silpna...nezinau kas darosi ...
kad cia normalu, man buna 110/60 ir viskas ciki
MAMMY1 parašė:
Gal kuri susidurusi su dideliu pulsus, ir mazu spaudimu? Ka daryti, kelinta diena 110/55 o pulsas apie 115. Ypac vakarais net bloga,silpna...nezinau kas darosi ...
kad cia normalu, man buna 110/60 ir viskas ciki
nu man poliklinikoj matavo ir dar uzrase tikius butent skaicius i nesciosios knygele ir nieko nesake, o as visad klausiu ar mano geras, ir visada sako, kad geras..
bet va snd matavaus nesenai tai 130/100, bet tas 100 irgi speliot galima, gal 90, antikvaras tas aparatas, gal as ne taip nuziuriu
Eh..man tai silpna,galva skauda, tvinkcioja...nezinau kas darosi...
Dbr kavos isgeriau,sauksta brendzio...fuuuuu...
Bet gal bus geriau, stebesiu,,,,
Sake mano gyd, kad kai nukrenta spaudimas,o pulsas aukstas..tada taip jauciuosi, bet tie lasiukai nepadeda visai. Dar buvo pries pora sav 95pulsas..dabar ne maziau 110, o spaudimas apie 55/60..ir neuzkyla...
Nu mano sirdele iki siol atrodo tvarkoj, viskas gerai buvo...
Labas rytas,mergaites
Grazus rytas isauso,saulyte sviecia ir nuotaika gera.Norsvakar jau maniau kad reiks nakti vaziuot i gimdykla,po piet kai prasidejo..is pradziu labai malesi leliukas net iki asaru,o i vakara labai kietejo,tai ir maniau kad nebetrauksiu,bet va naktis palyginus rami,net i wc nereikejo keltis,bet uztai sapnai kamavo,sapnavau kaip cezari daro,bet aisku be rysio,pjuvis eina ne apacioj,ovirsuij,prapjauna ir is syk galvyte pasimato.Tai aisku vaizdas kai kosmaras
O va siandien i poliklinika,idomu ka cia man priburs,gal jau ka nors konkretaus pasakys
Geros,lengvos dienos mamytems
MAMMY1 parašė:
Labukas.Man būna dažnai
sakiau ginei,tai vaistuku prirašė. Pasisakyk ,kad negerai jauties,bet taip kai tikrina jeigu ta mato iš karto manęs bent jau klausia kaip jaučiuosi,ar nera blogai
MAMMY1 parašė:
sveiki, tikrai negerai, kad toks pulsas... O koks jusu hemoglobinas? Jokiais budais nevartokite kavos, sokolado - jie dar labiau padidina atsiradanti tokiu atveju sirdies virpejima...
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai