BeFree parašė:
man net jei atsigulu ant nugaros šiaip ryškiai matosi kur dugnas, ypač ryte, kai skrandis tuščias. Mėgdavau net fotografuot tą vietą ir vyrui rodyt![]()
o kaip suprasti dugnas ? ir kur jis turi buti , kad nekiltu jokiu itarimu ir pan
BeFree parašė:
man net jei atsigulu ant nugaros šiaip ryškiai matosi kur dugnas, ypač ryte, kai skrandis tuščias. Mėgdavau net fotografuot tą vietą ir vyrui rodyt![]()
o kaip suprasti dugnas ? ir kur jis turi buti , kad nekiltu jokiu itarimu ir pan
1990 parašė:
As jau priaugau ~6,5kg ir turbut tuoj busiu storuliuke, nes lb pradejau noret ir valgyt saldumynus.. o ypatingai noris visko is tarkiu.. svajoju apie vedarus, kedai…
Pas mane jau +7 kg
nietida parašė:
Nuraminkit mane merginos, nes gydytoja sukele tokį nedidelį nerimą... dabar man yra 25 sav ir 3 dienos, pamatavo gimdos dugną ir užrašė 22 cm ir sako, kad turėtų bū…
26 savaiciu 26 cm. Bet nesinervink, gal tiesiog lialius maziukas
nicelife parašė:
Mano net nematavo, niekada. Nepergyvenk, echoskopu apziures ir tada bus aiskiau.Jei labai neramu, nulek i privacia, ten apziures issamiau.
nematuoja su metru nei apimties nei isilgai pilvo?
iewaska parašė:
Man irgi nera matave gimdos dugnoas pastebiu, kuo maziau zinai, tuo maziau galva sau suki
as as apie save
![]()
gal jus tiesiog nezinote kaip jis matuojamas??? Nes privalo matuoti ir rasyti i nesciuju kortele
Joollka parašė:
Kiek jus visko zinot apie save, kiekviena cm, viska, o as nieko. Nueini pamatuoja spaudima, paziuri slapima, uzraso svori ir palinki toliau sekmingai storet. Ko pak…
bet nepastebejot, kad maziau galva skauda?:)) kai per daug pradeda save tyrineti...prisigalvoja tokiu nebutu dalyku ir panikuoji
pas ja didesnis, kodel pas mane toks mazas,pas ja matavo 2k, kodel mane tik 1:))
@gnetuk parašė:
na,man siandien pamatavo,tai 25cm nors ryt jau prasides 29sav.nemanau,kad kazkas blogai...
Tai ko cia mane prigasdino
nietida parašė:
Tai ko cia mane prigasdino![]()
kas prigazdino?
Rami_Ta parašė:
kas prigazdino?![]()
Gydytoja....
nietida parašė:
Tai ko cia mane prigasdino![]()
gal nuotaika buvo nekokia,nusprende ir kitu pagadint
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai