justner parašė:
Mano didzioji daznai vargsta su sloga ir iki siol nebuvau susidurusi su arbatmedziu,bet labai dziaugiuosi ji dabar atradusi, as kolkas ji tik i drekintuva buvau ila…
Porą lašiukų ant vatos gabaliuko ir padėdavau netoli jos miegančios
justner parašė:
Mano didzioji daznai vargsta su sloga ir iki siol nebuvau susidurusi su arbatmedziu,bet labai dziaugiuosi ji dabar atradusi, as kolkas ji tik i drekintuva buvau ila…
Porą lašiukų ant vatos gabaliuko ir padėdavau netoli jos miegančios
Dzhintare parašė:
Lenkiu galvą prieš arbatmedžio aliejų.priemonė Nr. 1 nuo uodų ir skaudžiai kandančių musyčių. Ir nosį puikiai "atkemša ", įlašinu valant namus profilaktikai. Dė…
paskaiciau straispni, prisiminiau, kad pas mus pasidetas po ranka aliejukas, o naudoju retai, tai keisdama sauskelne patryniau padukus, kaip kazkas cia anskciau buvo rases... Ot ir nepasidomet iki galo
cheles parašė:
paskaiciau straispni, prisiminiau, kad pas mus pasidetas po ranka aliejukas, o naudoju retai, tai keisdama sauskelne patryniau padukus, kaip kazkas cia ansk…
Na, nebūtinai ir nutiks gi dabar kas blogo
Tiesiog nerekomenduoja tokiems mažiems, bet gal jums nieko ir nenutiktų jei ir naudotumėte. Stebėkit ar nėra kokios reakcijos
ona_mont parašė:
Kaip tik norėjau klausti.![]()
guldau stengiuos kiek imanoma dazniau, privaciai ar ne aisku jokio skirtumo tiesiog nemokamai nebegaunam o ir toli pasidare vaziuot i santariskes kai persikelem i nama salia grigiskiu tad gydytoja paisiule privacia pagyvenusia moteri lentvaryje sake stebuklus daro su kudikiais ir tik 10 lt ziuresim
Mamytes, ar jusu kudikeliai ramiai miega? Maniske jau beveik savaite bludija naktimis. Nubunda kas pusvalandi. Pradeda knistis ir nieko nedarant apsiverkia. Suemu rankytes, palaikius nurimsta ir uzmiega toliau. Valgo nakti kas kelias val. Ar cia gali buti del dantuku dygimo, ar kitur priezasciu reiketu ieskoti? Gal kas isbandytu metodu turi veiksmingu, kad miegelis butu ramesnis?
sunline parašė:
Mamytes, ar jusu kudikeliai ramiai miega? Maniske jau beveik savaite bludija naktimis. Nubunda kas pusvalandi. Pradeda knistis ir nieko nedarant apsiverkia. Suemu r…
Gali būti ir naujų įspūdžių apdorojimas.
sunline parašė:
Mamytes, ar jusu kudikeliai ramiai miega? Maniske jau beveik savaite bludija naktimis. Nubunda kas pusvalandi. Pradeda knistis ir nieko nedarant apsiverkia. Suemu r…
Mums tas pats, neurologe sake, kad tai norma,u ir gali testis iki 8 metu
tai yra aktyvioji miego faze.internete yra informacijos apie kudikiu miego fazes, kas kiek laiko jos kinta. Kai prasideda aktyvioji miego faze vaikas pradeda kaip as sakau maltis rankytem ir kojytem ir pats save prabudina. Maniskis dabar pradeda trinti akis per miegus. As taip pat laikau rankytes suspaudus, anksciau bandziau vystyti, padedavo, taciau dabar nebevystau, nes vystyklai per mazi, tai tiesiog migdau salia saves ir kai pajuntu kad pradeda maltis apsikabinu arba duodu kruti
sunline parašė:
Maniskis naktim taip pat bludijo verke valge daznai. bedos baiges kai primaitint pradejau.dabar jau visa nakti miegam ir jokiu irzlumu
sunline parašė:
Naktį ramiai. Tačiau dieną jau kurį laiką prastai. Supakuoju ir į balkoną, bet dažnai bunda. Man panašu, jog nervinas, jog rankos į voką sukištos, bet ištraukus jau per šalta. Šiandien per 2h turbūt 7k. ėjau pasupti.
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai