Ishdeekele parašė:
neblenderiuoju, jei verdu vermiselius, nieko nededu, nes tada gali nepatikto jei noriu, kad pats valgytu - duodu siaudelius
a mano tik blenderiuota valgo dar
Ishdeekele parašė:
neblenderiuoju, jei verdu vermiselius, nieko nededu, nes tada gali nepatikto jei noriu, kad pats valgytu - duodu siaudelius
kakava2 parašė:
as ir blenderiavau blenderiavau ir spjoviau i ta reikala, dabar pertrinu darzoves sakute... pirmi kartai labai sunkus buvo, o paskui pagavo "kampa" ir kapoja taip maista, nuo vakar pradejau davinet ir farsa (jo netrinu), labai puikiai susitvarko, o ir dantenas pasikaso
1.Kiausini jau duodu, bandziau ir vistos (tryni), bet apsistojom ties putpeliu kiausinukais. Vieno jo nevalgo tai ji dedu i darzovienes, tomis dienomis kai neduodu mesos. Pvz. tris dienos ivairios darzovienes su mesa, ketvirta diena darzoviene su kiausiniu ir vel is naujo. Makaronus duodu ir dedu. pvz. vietoj bulves i darzoviene. Bandziau ir paprastus, bet dabar duodu pilno grudo, manau jie vertingesni. Pieno produktu dar neduodu, bet manau jau artimiausiom dienom pradesiu duot. Su zuvyte dar palauksim, daktaras rekomendavo iki metuku atidet. Duodu zuvu taukus, koses gardinu nerafinuotais aliejais tai manau pakanka.
kakava2 parašė:
o su balionais fainai skamba bet pavojingai mano varskyte kokia is parduotuves?
Na, kas blogiausia gali atsitikti, tai perkąsti balioną vaikutis. Bet, kaip mums mokytoja pamokėlei aiškino, viskas yra saugu, kas vyksta stebint tėvams. Tai ir su tais balionais vieno vaiko negalima palikti, nuolat atidžiai stebėti reikia. Dar ten buvo tokia kartoninė dėžė padaryta spalvota su skylėmis skirtingo dydžio. Į tas skyles reikėjo balionus sukišti. Į vienas kai kurie tilpdavo, o į kitas ne.
Šiaip patiko man tos pamokėlės, nes daug visokių primityvių, namuose lengvai pritaikomų lavinmimo idėjų buvo. Vilnietėms galiu rekomenduoti. Nextkarta.lt
O varškytę naminę naudoju.Nors būna, kad ir parduotuvinę. Prioritetus teikia natūraliam jogurtui, varškei ir skaninu juos vaisiais. Kažkaip vis tiek natūraliau atrodo nei visokios MIAU.
na maniske turi 2 virsuj po daugiau nei puse islindusiu dantu ir apacioj 3 trecdaliu islinde bet neblenderiuoto ir as bijau ir ji nelabai valgo, buna nuo stalo duodam gabaliuka batono ar blyno ar pan .na reiks makaronus pabandyt ir putpeliu kiausinius va uzsisakei per barbora
Bet siaip jau taip noretusi kad valgytu maziukas kartu su teveliais, bent panasu maista. O dabar vis virk ir virk tas koses ir tik blenderi plauk :DDD atrodo visa diena ta ir tik darau. Dabar isigudrinau, ryte verdu dviguba porcija kruopu koses ir veliau ja duodu ir vakarienei, bent vienu virimu maziau..o kur dar pietus virk
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai