adomama parašė:
O koks fainuolisatsimenu, musu terminai buvo ta pacia diena
kada jus pagimdete?
![]()
rugsejo 27 tik pasibelde mano mazius
gan didelis gime
adomama parašė:
O koks fainuolisatsimenu, musu terminai buvo ta pacia diena
kada jus pagimdete?
![]()
rugsejo 27 tik pasibelde mano mazius
gan didelis gime
laurutiki parašė:
Na va šiandien buvom pas gydytoją, gavom 2 skiepus kur turėjom 6 mėn gautiūgis 75cm (+4,5 cm paaugom) , svoris 9,300 (+400g priaugom )
![]()
Oho kokoe aukšti jūs ;)
egle.j parašė:
Rimtai?? Mes irgi aptamili geriam, vis knieti pababdyt tuteli, bet nelyginau niekad sudeciu, manes ilgam nieks neisleidzia i pardabet reiks nusipirkt pabandyt t…
Sveikos mamytes,
Pasidalinant patirti del misineliu, tai mano pirmas uzaugo su tiuteliu, tikrai problemu nebuvo. Dabar kazkaip nuo gimimo aptamili pirkau, tai ir naudojam, nors paskutini karta dvejojau ar tiuteli ar aptamili pirkti
dziuste parašė:
Oho kokoe aukšti jūs ;)
Jo, mat aš nežema
mes kas antra mėn priaugam ūgio beveik po 5 cm ir taip jau nuo gimimo
tik va svorio db tepriaugam po 400-500 g bet manau čia normalu, nes vaikis su vaikštyne duod kai reikals, nusilaksto jau
Jusia parašė:
ar yra kas maitina vaikiukus Tutteli misinuku? kokie atsiliepimai? mes 1 numeriuka meginom ir lyg vaikui viskas gerai buvo, bet mes tik karta bandem nes nereikejo d…
Mano pirma dukra irgi ant "Tutelio" užaugo.
Mergaitei jau dvylika metų, nieko blogo negaliu pasakyti apie šį mišinuką.
alawrute parašė:
Mamos o db jus mane truputi apsvieskit.sakykim db norint nutraukt mp.tai jei nemaitinsi vaiko mp tai kur ta piena det. Papai nenusprogs?cia vat db pagalvojau![]()
Po truputį atjunkykit, o ne iškarto ( jei maitinate kokius 5-7 kartus tai neatimkite iškarto, o sumažinkite iki kokių 2, o po kurio laiko nebeduokite visai).
riesinuke parašė:
Labas mamytesnuo kada perejot i sedima dali?
kai jau pilnai sedi ar tiesiog suejus tam tikram menesiui?
![]()
labukas mes jau pora men sedimoj daly
perejom nes lopsy nenoredavo but isvis...
riesinuke parašė:
Labas mamytesnuo kada perejot i sedima dali?
kai jau pilnai sedi ar tiesiog suejus tam tikram menesiui?
![]()
Mes sportinuke vazinejam jau pora men, pradejom nuo 5 gulimoj, ar gulscioj, o nuo 6 ir labiau sedimoj, ir visai sedimoj, zodziu pagal poreikius
alawrute parašė:
O mano jei vaikas nebutu priristas tai isciuostu is sportinuko pro apacia.gal jums taip ir yra.amziais reik traukt aukstyn vaika.![]()
Mano taip pat nes nesėdi bet lopšyje išvis neįmanoma buvo.klykdavo
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai