brigusia parašė:
Mesa nuo 7 men tai nera paveluotai![]()
Na omeny turėjau jau dauguma spalinuku 6mėn valgo visa diena košes mišinį gauna prieš miega ir naktį o mes 6mėn dar tik pietus turim
brigusia parašė:
Mesa nuo 7 men tai nera paveluotai![]()
Na omeny turėjau jau dauguma spalinuku 6mėn valgo visa diena košes mišinį gauna prieš miega ir naktį o mes 6mėn dar tik pietus turim
greta4321 parašė:
O mes mėsa 7mėn įsivedinėsim nes kitaip nesigaunapradėjau primaitinti nuo 5mėn tai iki 6mėn įsivedžiau pietus daržoves dabar pavakarius irgi jaučiu apie mėn įsi…
Mes dar irgi mesos neragave. Siuo metu laukiam kaimisko triusio parkeliaujant, ant dienu turi atvykti
greta4321 parašė:
Na omeny turėjau jau dauguma spalinuku 6mėn valgo visa diena košes mišinį gauna prieš miega ir naktį o mes 6mėn dar tik pietus turim![]()
Mes irgi dar tik pietum kose darzoviu. Visa kita mp
sarkyte parašė:
Mes irgi dar tik pietum kose darzoviu. Visa kita mp![]()
Maniske jau buvo pradejus valgyti tik koses visa diena bet nuo viduriuku uzkietejimo vel grizom prie mp... Bandau siulyti koses bet nei kaip,gal vel pradeti isnaujo t.y. Nuo bulves?
nerigute123 parašė:
Dickiai kokie. as pamenu darzely kazkaip skaniai makaronus su varske darydavo aisku varskes dar negalima tokiem pypliam bet ateiciai reiktu paziuret kazkaip kai maz…
Geras, gyvenime neesu tokio mikso ragavus. O šilta ar šalta būdavo?
Mehi parašė:
Idomiai man kazkaip gamtos sukurta maitini mp o menesiniu neramano mergaite pradejo ant pilvo miegot ar negali uzdust taip ?
Labai idomiai paklauset
as tai nedristu i ta klausima net atsakyt
siaip kai vaikas pradeda miegot ant pilvo patariama nedeti pagalveliu jokiu ir kad ciuzinukas butu neminkstas , tada viskas gerai turetu but
Mehi parašė:
Idomiai man kazkaip gamtos sukurta maitini mp o menesiniu neramano mergaite pradejo ant pilvo miegot ar negali uzdust taip ?
Manoji pastarosiomis dienomis irgi pradejo uzmigt ant pilvo, bet man kazkiek baisu, bet ji taip gilei miega, ant pilvo..bet as ja vis vien atsuku atgal ant nugaros, nes kazkaip maza informacijos, o kad kazkas atsitiktu tikrai nenoriu
Mehi parašė:
Maniskis ant pilvo miega nuo 4 men, kai ismoko vartytis. O del uzdusimo tai nea - reik stebet ar moka galvyte padet - turi visada pasukt i sona - mes del to problemu neturim, niekad nededa nosim i apacia
Mehi parašė:
O kurios maitinat mp yra atsiradusios menesines? Nes man dar ne
Dar ne
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
Tą ju…