Greta B parašė:
Sveikinulengvo nešiojimo
![]()
Ačiū ačiū. Jums taip PAT. Kaip jaučiatės? Kada jum terminas?
Greta B parašė:
Sveikinulengvo nešiojimo
![]()
OlgaVan parašė:
Jaučiuosi gerai pykinimas rimsta jau o terminas po kolkas balandžio 18d einu į ekoskopa kitą ketvirtadienį pasakys tiksle data nes net neščiosios kortelei ji neįrašyta
OlgaVan parašė:
Aš irgi vargstu su tuo pykinimu. Nieko nesinori daryti. Bandau dabar mažiau valgyti, ne taip kaip su pirma. Norisi priaugti mažiau negu 20 kg. Man kiek žiūrėjau int…
Aš su pirmagimiu 10kg priaugau tikiuos taip bus ir su antruoju
OlgaVan parašė:
Aš irgi vargstu su tuo pykinimu. Nieko nesinori daryti. Bandau dabar mažiau valgyti, ne taip kaip su pirma. Norisi priaugti mažiau negu 20 kg. Man kiek žiūrėjau int…
Aš su pirmagimiu 10kg priaugau tikiuos taip bus ir su antruoju
OlgaVan parašė:
Aš 8d sužinosiu tiksliai kada gimdyt nes kai darė 7sav echo sakė augimu atsiliekam 2sav nors aš aiškinau kad mm nereguliarios o ji vistiek pagal mm skaičiavo kad tada 9sav būt turėjo o tebuvo 7
orka115 parašė:
Oj mergaitės, kaip as Jums gražiai pavydžiuSVEIKINU besidžiaugiant sekančių žirniukų laukimu
![]()
Sveikinam sulaukis pirmojo metuko
bukit sveiki aukit dideli.
pukyte11 parašė:
pas mus prasidėjo periodas-valgau tik pats. Nesileidžia maitinamas, stveria šaukštą, sriubos ir košės lėkštėj rankos sukištos. Visa virtuvė, kaip po karo. Netvarka,…
Va dar vienas etapas
gerai kai pats nori. Tik aisku neaisku kur daugiau koses nukeliavo i pilvuka ar ant grindu stalo ir pan.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai