Inga.St parašė:
Su suneliu vemiau iki 3men kazkur, o su dabartiniu nestumu, gal 3kart . Siaip sako nestumai buna skirtingi visi![]()
As su pirmaja visa nestuma
Inga.St parašė:
Su suneliu vemiau iki 3men kazkur, o su dabartiniu nestumu, gal 3kart . Siaip sako nestumai buna skirtingi visi![]()
As su pirmaja visa nestuma
zivilia parašė:
ka darot mamytes su mergaiciu plaukais? mum karpčiukai tai auga ir nekarta kirpom bet galinei plaukai kazkokie idomus nei jie auga nei slenka...
Rišu, nes labai ilgi. Lenda į akis.. daug kartu grifką kirpau, bet nusprendžiau užaugint ją.
t.maze parašė:
Rišu, nes labai ilgi. Lenda į akis.. daug kartu grifką kirpau, bet nusprendžiau užaugint ją.
Leidziasi risti plaukus? Manoji niekaip
Laba vakara,
Siandien pro sali buvau uzbegusi pas savo mazgiaus gydytoja, pasitikslint kad pirmadieni po gimtadienio ateisim..Gausim skiepa 1 ta proga..ta skausminga
kitas bus 1m.3 men..i rankyte jau..ir as jau lauzau sau galva su mintimis ar nebus tempes jam po skiepu
DyDee parašė:
Laba vakara,
Siandien pro sali buvau uzbegusi pas savo mazgiaus gydytoja, pasitikslint kad pirm…
Laba vakara. Jeigu skiepas MMR, tai temperatūra gali pakilti po 7-10 d. ir laikytis pora dienų.
Doado parašė:
Laba vakara. Jeigu skiepas MMR, tai temperatūra gali pakilti po 7-10 d. ir laikytis pora dienų.
Musu laukia tas pneumo skiepas..cia kur vaikiuka mazyti 2 kartus skiepino..pirma syki buvo temperatura, o kitus skiepus atlaikem..Idomu kaip dabar..aisku, noretusi paties geriausio..
DyDee parašė:
Laba vakara,
Siandien pro sali buvau uzbegusi pas savo mazgiaus gydytoja, pasitikslint kad pirm…
o mum isvis jokios reakcijos nebuvo
tikekites geriausio taip ir bus
zivilia parašė:
o mum isvis jokios reakcijos nebuvotikekites geriausio taip ir bus
![]()
i rankyte skiepijo dabar?
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai