Deivinna parašė:
Sveikinu su dantukais!o garintuvu tikrai nenusivilsit, super pagalbininkas, sitiek laiko sutaupysit ir sveika garinta maista valgysit
![]()
aciu
na tikiuosi kad taip ir bus
Deivinna parašė:
Sveikinu su dantukais!o garintuvu tikrai nenusivilsit, super pagalbininkas, sitiek laiko sutaupysit ir sveika garinta maista valgysit
![]()
aciu
na tikiuosi kad taip ir bus
Dydee parašė:
Aciu..o duodat kasdien ar kas antra diena kaitaliodama - tai gyvulelio mesa tai paukstiena ?
man gydytoja sakė duot kasdien po mazdaug 30 gramų, o košės bendrai su daržovėm gaunasi apie 250 gramų, duodu triušieną
biguduke parašė:
man gydytoja sakė duot kasdien po mazdaug 30 gramų, o košės bendrai su daržovėm gaunasi apie 250 gramų, duodu triušieną![]()
Tai taip,reikia duoti kasdien,tik klause ar kaitaliojam mesyte,nes siaip rekomenduoja neapsistoti ties viena rusimi mesos,kaitaliot reikia
Na va mamytes mum buvo tridiene karstine. Siandien isbere mus. Bet vistiek esam nervuoti pikti ir mieguisti. Gal cia pavarges nuo temperaturos, o dar pilviuka pucia, miega vaikas tik ant pilvuko. Nebesuprantu kas tam maziukui mano. Nevalgom nei kosiu jau nes isbertas vaikutis ir neatrenku nuo ko tai koses nutraukem pasidarus su gydytoja, kai praeis vel viska per naujo pradesim ragaut.
Sandra da parašė:
Tai taip,reikia duoti kasdien,tik klause ar kaitaliojam mesyte,nes siaip rekomenduoja neapsistoti ties viena rusimi mesos,kaitaliot reikia![]()
tiesiog praeitą savaitę tik neatsimenu čia ar kitam forume rašė mamytės, kad kasdien neduoda mėsytės, todel ir parašiau, kad kasdien reikia
biguduke parašė:
tiesiog praeitą savaitę tik neatsimenu čia ar kitam forume rašė mamytės, kad kasdien neduoda mėsytės, todel ir parašiau, kad kasdien reikia![]()
O taip,rase,kazka minejo,lyg jautiena minejo,kad kasdien valgyt negerai.
Džulė parašė:
Sveikos, kelias dienas gaminu kruopienes (kukurūzų, avižų), bet mano kiškis net žiaugčioja nuo jų, o vakar tai vos ne apsivėmė, nors vos ne vos įsiūliau porą šaukšč…
Reikia butinai kavamales nes kiek bandziau su blenderiu labai tirstai gaunasi ir net nesublenderiuoja normaliai
Ir pagaliau su kavamale gavosi skystai ir labai skaniai valgem,vyrem ant mazesnes liepsnos tai nesuejo y burbulus pagaliau
lunatikele parašė:
Na va mamytes mum buvo tridiene karstine. Siandien isbere mus. Bet vistiek esam nervuoti pikti ir mieguisti. Gal cia pavarges nuo temperaturos, o dar pilviuka pucia…
sandrule85 parašė:
Siandien mano berniukas irgi turi temperaturos. Apie 38...po kiek laiko reiketu pasirodyti daktarams?![]()
Negi cia visus suejus 6 menesiam ir uzpuola ta tridiene?
raso, kad imuniteta tai ligai turetu kudikis igyti. Idomu kaip is tiesu
morloviene parašė:
Negi cia visus suejus 6 menesiam ir uzpuola ta tridiene?raso, kad imuniteta tai ligai turetu kudikis igyti. Idomu kaip is tiesu
![]()
Ne,nebutinai turi visi sirgti
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai