paula073 parašė:
Sveikos,gal kurios daretes ar planuojate darytis nesciosios fotosesija ?:)) kur planuojate darytis namie,lauke ar studijoje ,?;))
Dariausi praeita sekmadieni studijoj
likau labai patenkinta
paula073 parašė:
Sveikos,gal kurios daretes ar planuojate darytis nesciosios fotosesija ?:)) kur planuojate darytis namie,lauke ar studijoje ,?;))
Dariausi praeita sekmadieni studijoj
likau labai patenkinta
jurgaciki parašė:
Sveikutes,ka tik grizau pasidariau streptokoko tyrima,atsakyma atsiimt tik 26 kovo saketikekimes dar nepagimdysiu,siaubas kaip ilgai laukti.o siaip moketi…
Man snd sita tyrima dare ir sake uzbegt kita sav atsakymo,sake jau bus
as dariausi fotosesija lofto patalpose, ten taip jauku ir grazu , nuostabias nuotraukas daro ---> www.fotopastele.lt
ruttabar parašė:
Sveikutės![]()
oi šiandien mano dienelė...
o musu pilvuku apimtys panasios mano antradieni buvo 95/36
juditasukyte parašė:
As taip pat turejau ir pries nestuma problemu su hemarojum ir dabar, nestumo metu ir tikrai, manau ,turesiu po nestumo... Hemarojus didele problema man...
Man taip pat buna ir gan dazni tie pilvelio kietejimai,pamaudzia pilvuka bet praeina,25d.eisiu pas gydytojo tai ziuresiu ka pasakys,nes pagal gydytoja tai ryt prasides mums 36 sav,o pagal TD tik 35,bet pozymiai musu panasus
juditasukyte parašė:
As taip pat turejau ir pries nestuma problemu su hemarojum ir dabar, nestumo metu ir tikrai, manau ,turesiu po nestumo... Hemarojus didele problema man...
Taip taip..pas mane lygiai tas pats,tik tai,jog visa tai jau kartojasi kelias savaitėles. Ir būna dar taip,jog tas skausmas eina rodos į stuburą,kad net oro įkvėpti rodos nebegaliu..
žodžiu,nei su vienu nėštumu to nejaučiau,kaip dabar....
Sveikos mamytes
mes katik is echo.su tevrliu matem savo maziuka. Pagaliau patvirtino kad pas mus vyras auga:)) jau isitaises galvute sveriam 3kg:)) sako daktare pagal pilva nepasakysi kad jau toks didzkis:))) nugaryte ir uzpakaliuku remiamed i sonkaulius. Del to buna taip spaudzia
aciu dievui viskas gerai jam. Tetukas labai laimingas kad bus berniukas:)) gydytoja sako dar bent pusantros sav panesiot ir galim drasiai gimti:)))
juditasukyte parašė:
Taip taip..pas mane lygiai tas pats,tik tai,jog visa tai jau kartojasi kelias savaitėles. Ir būna dar taip,jog tas skausmas eina rodos į stuburą,kad net oro įkvėpti rodos nebegaliu..
žodžiu,nei su vienu nėštumu to nejaučiau,kaip dabar....
_Giedrute_ parašė:
Mus šiandien irgi matavo, tai pilvas 100/33, mano ūgiui 172 cm sakė labai normalus - nei per didelis, nei per mažas![]()
Tai mano merguzėlė iš vis didele..pagal tai kiek matau,kaip yra pas visas,mes jau iš vis dideles,jau prieš gerą savaitę matavo ir jau buvom 107/37 ir jaučiu dar,jog kaip su kiekviena diena vis sunkeju ir sunkeju...
nors pati esu smulkutė,bet pilvelis tai ohoho,kad užaugo...
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai