zirniukas 02 parašė:
Man taip yra trecia diena![]()
man irgi taip yra. ir jau kokia sav. gal cia tempiasi taip
o pusle leliukai spaudzia
zirniukas 02 parašė:
Man taip yra trecia diena![]()
man irgi taip yra. ir jau kokia sav. gal cia tempiasi taip
o pusle leliukai spaudzia
saulyta parašė:
man irgi taip yra. ir jau kokia sav. gal cia tempiasi taipo pusle leliukai spaudzia
![]()
As ir galvodavau, kad man tempiasi ir tie pamaudimai atrode dar normalus, aisku poto ir pilvas kietejo, bet kai pirmas nestumas nesupratau, kad man cia gali buti ir gimdos susitraukinejimai ir kad tokia situacija.. Saugokit save merginos
i.žyginta parašė:
As ir galvodavau, kad man tempiasi ir tie pamaudimai atrode dar normalus, aisku poto ir pilvas kietejo, bet kai pirmas nestumas nesupratau, kad man cia gali buti ir…
as buvau nulekusi pasitikrinti. lyg ir viskas tvarkoj buvo. tikiuosi. ir gine sake, kad normalu tempimai tie. gimda ir db sukieteja man. patare guleti daugiau ir magni gert.
saulyta parašė:
kodel gabi uzblokuota? kazka praleidau?![]()
Manau tdl kad uzsidirbo daug raudonu veliaveliu..
saulyta parašė:
as buvau nulekusi pasitikrinti. lyg ir viskas tvarkoj buvo. tikiuosi. ir gine sake, kad normalu tempimai tie. gimda ir db sukieteja man. patare guleti daugiau ir m…
Na, svarbiausia pasitikrinot ir ramu, kad viskas tvarkoje ;) as ketvirtadieni uzsiregistravau pas privacia, ziuresiu ka ji sakys, gal jau bus pagerejusi situacija.
i.žyginta parašė:
Na, svarbiausia pasitikrinot ir ramu, kad viskas tvarkoje ;) as ketvirtadieni uzsiregistravau pas privacia, ziuresiu ka ji sakys, gal jau bus pagerejusi situacija.
o kokie tie skausmai jums buvo?
saulyta parašė:
o kokie tie skausmai jums buvo?
Kai vaiksciodavau pilvo apacia isitempdavo ir pamausdavo, nors dabar paskutinem dienom jau ir stovint trumpam toki nemalonu durima kairiam sone pajausdavau, nugara kartais surakindavo, bet man taip ir anksciau budavo jeigu kazka namie pasitvarkai. Tai va, o vakar ryte einant pas ginekologe jau skausmas apacioj kaip menesiu buvo ir kai atsiguliau pas ja echoskopo darytis visas pilvas buvo kaip akmuo... Sake, kad vaikutis isitaises zemyn galva.. O siaip vystomes normaliai, sveriam 610g
Siandien antra diena lovoje, tik iki wc galiu nueiti, daugiau vyras valgyt daro ir atnesa i lova
Ana Žv parašė:
Manau tdl kad uzsidirbo daug raudonu veliaveliu..
Pagaliau
seniai laikas buvo.. netolerantiska, nemandagi, per daug tiesmukiska ir kandi..na ir siaip nesusiprantanti kada uztenka nosi i svetima gyvenima kisti
va ir pasakiau garsiai.
saulyta parašė:
as tai neturiu kada nuobodziauti pirma vakara ATSIPALAIDUOJU per dvi savsu savo baltiniais vis dirbu papildomai
man tai skauda sona vis(inksta) bet pakenciama…
Buvau cia vakar berods ikelusi foto
kai susirinksim ir baltai perdazysiu parodysiu
Lamelaa parašė:
Buvau cia vakar berods ikelusi fotokai susirinksim ir baltai perdazysiu parodysiu
![]()
tai kad as lb daug praleidau
neskaitinejau visko lb daug buvo prirasyta
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai