Just M. parašė:
Klausimas: jei antrus metus perrasyt sutuoktiniui, jis gauna alga + pasalpa 40% atlyginimo?
taip
Just M. parašė:
Klausimas: jei antrus metus perrasyt sutuoktiniui, jis gauna alga + pasalpa 40% atlyginimo?
taip
Abra parašė:
Dirbancias pagal terminuota darb.sutarti, atleisti is darbo gali vaikui suejus 4men. Bet jei busit isejus vaiko prieziuros atostogu iki 2m, tai sodra ir toliau moke…
aš ne vienam darbe dirbu. Tai vieną sutartį turiu neterminuotą kitą terminuotą. Tai del terminuotos norėčiau su kuo nors pasikonsultuot kas yra tiksliai išsiaiškinęs. Jei sutartis baigiasi anksčiau, nei aš išeisiu gimdymo atostogų, ar tikrai pateikus pažymą darbdavys ją(sutartį) privalo pratęsti?
Aš esu VPA jau antri metai, bet šiuos metus pinigus gauna vyras, tai tikrai labiau apsimoka imt 2 metus, ir jei vyro atlyginimas didesnis nei jūsų, antrus metus perrašyti jam
dabar taip pat imsiu 2 metus, jei niekas nepasikeis antrus metus užrašysiu vyrui, o pati su vaiku namuose
Tik va nežinau ka su darbu daryt, man VPA baigiasi liepa, ka reiks daryt iki dekretiniu
, darbdavys jau isleisdamas i pirma dekreta pasake kad negryzciau, tai ka tuos pora men reikes daryt...
zazzle parašė:
Aš esu VPA jau antri metai, bet šiuos metus pinigus gauna vyras, tai tikrai labiau apsimoka imt 2 metus, ir jei vyro atlyginimas didesnis nei jūsų, antrus metus per…
Imkit nedarbinguma
zaliojiii parašė:
aš ne vienam darbe dirbu. Tai vieną sutartį turiu neterminuotą kitą terminuotą. Tai del terminuotos norėčiau su kuo nors pasikonsultuot kas yra tiksliai išsiaiškinę…
Galit pasiklausti darbo inspekcijoje arba pas advokata. Bet pagal dabartini darbo kodeksa as suprasciau, kad neprivalo. Bet negaliu gincytis, nes nesu su tuo susidurusi
itin parašė:
O aš jei viskas gerai, planuose turiu antrątai jei pavyks išeisiu visiems 4 metams
nes į darbą grįžt tikrai nenoriu
![]()
As taip pat planuoju sitam laikotarpiui iseit
ilgai atideliojom seima, tai dabar ijungsim visas pajegas
Ir atlyginimas mano didelis ir baltas dabar, o kai jau turesim seima, mano darbas man bus nepriimtinas. Todel nebesiruosiu i esamas pareigas grizti po VPA. Turiu dar savo versliuka, tai is bado nemirsim
o ir naujo verslo ideju turiu, tik truksta laiko jas igyvendint, tai kai valdiskas darbas nebesunks jegu tai manau viskas pajudes
Merginos, gal kas susiduret su karpom niestumo metu? Praejusiais metais uzsikreciau pas pedikiuriste, isdygo nelaboji koju tarpupirsti, tokia didele ir taip skaudejo kad su uzdarais batais vos paeit galejau. Issinaikinau su acetocaustin, bet dabar siuriu vel salia rando formuojasi... Bijau kad vel bus taip kad paeit negalesiu, o acetaucaustin paskaiciau kad naudot negalima..
gal kas zino kas butu saugiausia uzkirst tai kartai kelia?
MVagusta parašė:
As taip pat planuoju sitam laikotarpiui iseitilgai atideliojom seima, tai dabar ijungsim visas pajegas
![]()
Nusiskink ugniažolės ir patepk ją, po kurio laiko pakartok, turėtų nunykti. Manau, nėštumo metu neturėtų pakenkti.
As tu su pykinimu nezinau ka daryt,kazkiek padeda ryziai o taip viskas keliauja lauk,ir nieko gert nesinori va kas blogiausia....pagerus toks sunkumas jauciamas kol nepasisalina i klozeta,ir vel dainele is naujo. Jetus kaip laukiu kada baigsis,nepykina tiktai kai miegu. Fui
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai