Diidi parašė:
Su pirma priaugau virs 25 kg ir man nedare gliukozes tyrimo. Manyciau jis reikalingas esancioms rizikos grupeje. Kiek girdejau nera skanus tas tyrimas![]()
Man asmeniškai nieko gert nereikėjo, paprastas tyrimas, kraujas iš venos.
Diidi parašė:
Su pirma priaugau virs 25 kg ir man nedare gliukozes tyrimo. Manyciau jis reikalingas esancioms rizikos grupeje. Kiek girdejau nera skanus tas tyrimas![]()
xixi parašė:
Gliukozes tyrima daro taip: pirma maiima krauja is ryto nevalgiu, pas sesute isgeri tokio gliukozes tirpalo saldaus todel kitas gali ir supykint, po to reikia laukt val ar dvi nepamenu ir ima antra karta krauja. Man su pirma dare si tyrima tik antroj nestumo pusej, viskas ok buvo. O dabar tik cukru tyre nestumo pradzioj bet ten visai kitas tyrimas
egleieglei parašė:
labas! Jau vakar rasiau, kad nejauciu judesiuVakar gal kazka labai minimaliai, bet taip, kad tikrai jusciau - ne. 16 sav jutau, tada atsirado pilvukas ir nuo to…
Siandien buvau pas daktare apziurejo tai guldis i ligonine nes susitraukineja gimda.judesiukus jauciu aisku dar nera tokie kad jau lb lb bet jauciais.priaugau tik 3kg per visa ta laika.daugiau kaip ir viskas norma.taip pat daugiau pasneku ar lb pajudu kaip po maratono uzdususi bunu
boruzelel parašė:
Siandien buvau pas daktare apziurejo tai guldis i ligonine nes susitraukineja gimda.judesiukus jauciu aisku dar nera tokie kad jau lb lb bet jauciais.priaugau tik 3…
O pati jautei kad gimda susitraukineja buvo kokie simptomai ar tik per vizita pamate?
egleieglei parašė:
labas! Jau vakar rasiau, kad nejauciu judesiuVakar gal kazka labai minimaliai, bet taip, kad tikrai jusciau - ne. 16 sav jutau, tada atsirado pilvukas ir nuo to…
Labas, pagal echo ir mums 20 savaiciu, esam didesni savaite nei skiaciuoja pagal mm. As gyvenu 5 aukste be lifto, tai lb padustu kol uzlipu... o jei dar maisa koki tysiu tai kojas pakerta ketvirtam aukste
Atrodo priaugau labai nedaug svorio, vos 2kg, bet nestumas daro savo, bijau pagalvot kaip bus toliau, galiu ir namu nebepasiek savo kojom
vaikiukas jau siaucia pilve, kartais daugiau kartais maziau. Gerai jauciu judesius kai pavalgau
Juoduke5 parašė:
sveikutesgal kuriom yra buve didesnis kiekis vandenu? man gydytoja tai pasake. tai db baigiu plaukus nusiraut nezinodama kas bus.
sveika
man pirmo nestumo metu buvo padidejes vandenu kiekis..nieko baisaus
aisku jei nevirsija ribu
gimdymas buvo polihidraminis..tipo del vandenu kiekio per visa nestumo laikotarpi nuvarginti dubens raumenys..tai tipo silpna veikla..na saremiai del to lb lengvi buvo..iki pat 11cm nieko skaudaus..taciau stumt reikejo pasistenkt, mat del veiklos silpnumo paciai labiau padirbet reikejo..pagimdziau pati viskas ok
Daly parašė:
sveika![]()
man pirmo nestumo metu buvo padidejes vandenu kiekis..nieko baisausaisku jei ne…
uoj kaip aciu nuraminot mane:)) nes as baigiau jau nuprotet:/
boruzelel parašė:
Sveikos,kaip jauciasi kam jau 20 savaite?kaip vaikstosi kaip mazylio judesiukai?
Sveikos, aš dar nejaučiu nors antras nėštumas vakare atsigulus padedu ranką ant pilvo, tai lyg juda kažkas, bet negaliu pasakyt ar tai dujos ar leliukas
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai