Gitanaa parašė:
Sveikos! Galiu jau ir as pasidziaugti siandien 12:20 gime mano princese Elija![]()
![]()
po labai sunkiu dvieju paru nemiegojimo, ir didelio issekimo pagaliau s…
Sveikinu
Gitanaa parašė:
Sveikos! Galiu jau ir as pasidziaugti siandien 12:20 gime mano princese Elija![]()
![]()
Sveikinu
tiesiog_ parašė:
Aš dėl to ir suabejojau ir susimąsčiau, kad gal man blogai parodė arba tiesiog per mažą dydį parinko to korseto... Kai paklausiau, ar turi būt taip nepatogu, atsakė…
Tikrai nereikia labai suveržt. Sekitės taip, kad būtų patogu,po truputį priprasit ir galėsit labiau susiveržti. Aš savo jau truputį įsisiūvau, nes per laisvas pasidarė
loreta04 parašė:
Mane guodzia tik tai, kad ji spurda kaip spurdejuso tas laukimas ir nezinia zudo
![]()
Mane taip pat..
Oho kaip plonai rengiate vaikiukus.. Mano panelytė mėgsta tropinius karščius
truputį mažiau aprengus tuoj ima žagsėti, nervotis ir gliausiai verkti, todėl gaunu ją laikyti šiltai kaip viščiuką. Kambarių langai atidaryti, bet baimės neturiu, nes mergytė visada įsupta į pleduką.
cackyte parašė:
Oho kaip plonai rengiate vaikiukus.. Mano panelytė mėgsta tropinius karščiustruputį mažiau aprengus tuoj ima žagsėti, nervotis ir gliausiai verkti, todėl gaunu …
Pas mus lygiai taip pat.bandem ploniau rengt tai kur tau,persalta jai.tai arba silciau rengiam arba susuk i megzta vilnoni pleduka.
Gitanaa parašė:
![]()
Jeee sveikinu Gitana!!!!
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai