Pupsika parašė:
Aj ryt gi vistiek pirksit testus, tai kam dar kankintis 🤭As nakti nemiegociau nezinodama kaip ten testas parodys. Bet čia tik mano nuomonėAš pati esu taip pasku…
Bet rytiniam neturesiu 🫣 pabusiu kantri 😄
Pupsika parašė:
Aj ryt gi vistiek pirksit testus, tai kam dar kankintis 🤭As nakti nemiegociau nezinodama kaip ten testas parodys. Bet čia tik mano nuomonėAš pati esu taip pasku…
Bet rytiniam neturesiu 🫣 pabusiu kantri 😄
Gal dar kazkas kartu skaiciuoja 6dpo :)?
tevu-darzelis.lt/rk81553@25120694ebc
Dukra susirgo gripu, tai pradedu galvoti, kad gal geriau nereikia pastoti si menesi jei ir as susirgsiu 🫣
Pupsika parašė:
Pupsika, ikalbejai 😆 kadangi vyras nupirko dar testu rytojui tai sugadinau facelle 😄 aisku cia gavosi su dar sekanciu slapimu, jau visai nekoncentruotas turbut, bet as tikrai matau antra juostele🤯 ar ir jus matot? Sunku patiket🥳 jei tiesa belieka laikyt ciurus kad rysketu ir nepabegtu 🤞🤞

Saulyte10 parašė:
Sveikutes. Aš manau jau nebesitestuosiu,ir hcg nebedarysiu. Pakartojau ką tik testą... Antra juostelė išryškėjo dar laikant testą šlapime🥰 tai labai džiaugiuosi ir …
O pas jus jau tikrai grazus, sveikinimai 🥰🥰
Sandraaa parašė:
Pupsika, ikalbejai 😆 kadangi vyras nupirko dar testu rytojui tai sugadinau facelle 😄 aisku cia gavosi su dar sekanciu slapimu, jau visai nekoncentruotas turbut, bet…
Aš matau tikrai vaiduokliuką🥰
Sandraaa parašė:
O pas jus jau tikrai grazus, sveikinimai 🥰🥰
Ačiū labai🥰🥰
Sandraaa parašė:
Pupsika, ikalbejai 😆 kadangi vyras nupirko dar testu rytojui tai sugadinau facelle 😄 aisku cia gavosi su dar sekanciu slapimu, jau visai nekoncentruotas turbut, bet…
Aiškiai jau matosi , džiugu
Sandraaa parašė:
Tikrai matosi 😍 priminkit kiek dienų iki mėnesinių jums?
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai