Joringė parašė:
O koks geležies kiekis?
Mano 117, apatinė riba 118, bet sakė nk negert papildomai, iš daržovių ir mėsos, n…
Kaip aš jums su tokiais skaičiais pavydžiu
mano 93...
Joringė parašė:
O koks geležies kiekis?
Mano 117, apatinė riba 118, bet sakė nk negert papildomai, iš daržovių ir mėsos, n…
Kaip aš jums su tokiais skaičiais pavydžiu
mano 93...
karolinakarolina parašė:
O mano hemoglobinas 111, kai, gydytoja sake, nesciosioms skaitosi jau nuo 110 mazakraujyste. Tai irgi tenka papildomai gelezi gertisavijauta butu puiki, j…
O folio rugsti vis dar geriat?
Okxa parašė:
O tai jus gelezies nevartojat? Nes pakankamai zemas, ir is mesos vargiai ar pasikelsit iki normos. Nes jau gerokai pakrites
Tai geriu, gi neįlįsiu pas save į smegenis ir nepasakysiu kad savinkitės viską iki paskutinės kruopelytės...
nepasisavina normaliai ir viskas..
Mamonas parašė:
Tai geriu, gi neįlįsiu pas save į smegenis ir nepasakysiu kad savinkitės viską iki paskutinės kruopelytės...nepasisavina normaliai ir viskas..
Man gydytoja skyre gelezi TARDYFERON ir plius dar foli gert. Tai kazkaip viskas ir susitvarke.
Mamonas parašė:
Kaip aš jums su tokiais skaičiais pavydžiumano 93...
![]()
Pas mane aukštas visad, ne nėštumo metu kažkas apie 146, tai kaip ir viršutinė normos riba, irgi negerai..
Mamonas, valgykit daug daug tamsios žalios spalvos daržovių, padės, tik su špinatais atsargiai
Okxa parašė:
O folio rugsti vis dar geriat?
Ne, jau seniai nebegeriu, nes kazkaip, kaip supratau, tai tik pradzioj sita reikala vartot reikia
ar ne?
Nes man tai irgi tardyferona sake gert, bet nieko daugiau.
Joringė parašė:
Pas mane aukštas visad, ne nėštumo metu kažkas apie 146, tai kaip ir viršutinė normos riba, irgi negerai..
O kodel su spinatais atsargiai?
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai