Lauuur parašė:
Beje, kaip i darzeli sekasi eit tokiais orais? Labai serga vaikai?![]()
gal nestipriai serga, bet dažnai. max savaitę ėjo be pertaukos. ir max savaitę namie iš eilės sėdėjo. bet būna po 2-3 dienas namie palieku.
Lauuur parašė:
Beje, kaip i darzeli sekasi eit tokiais orais? Labai serga vaikai?![]()
gal nestipriai serga, bet dažnai. max savaitę ėjo be pertaukos. ir max savaitę namie iš eilės sėdėjo. bet būna po 2-3 dienas namie palieku.
NatiB parašė:
maniske daugiausia japoniskai sneka savo kalba, normaliai dar labai mazaiI darzeli eina nuo 09-06, sirgo viena karta nestipriai savaite nejo i darzeli, viskas o…
O, tai tikrai labai sauniai laikosi ;)
Lotavil parašė:
Maniskis rugseji 3 dienas ejo ? si men. jau geriau ;)
Svaja 0 parašė:
Ar yra vaikuciu kurie daug sneka?
Dukryte labai daug sneka (dviem kalbomis). Sunus tokio amziaus labai mazai snekejo (taip pat dvi kalbas aplinkui girdejo).
Lotavil parašė:
mano daug šneka. dainas dainuoja, eilėraščius deklamuoja. visu iš eilės kiek žino susakoir šiaip anksti pradėjo kalbėt, tai dabar daug ir kalba.
Kaip faina
daug gal kazkaip uzsiemat ar savaime taip sneka?
Svaja 0 parašė:
Mes rugseji savaite tik pavaiksciojom,si men jau ilgiau.![]()
Mes rugsėjo mėnesį 7 dienas darželį lankėmės, spalio mėnesį ačiū dievui be sirgimų kol kas varom.
Svaja 0 parašė:
Kaip fainadaug gal kazkaip uzsiemat ar savaime taip sneka?
savaime. na tiesiog bendraujam
aš stengiuos kalbėt pati daug su ja, aiškiai, taisyklingai ir su kuo įvairesniais žodžiais
o šiaip mano didžioji dar anksčiau pradėjo kalbėt, tai man nekeista, kad ir šita čiauška daug.
Svaja 0 parašė:
Gal kas zino,jeigu dabar pastuociau,ar gaudineciau pinigelius kaip uz pirma vaika ar jau nieko du metus negaudineciau?ar vistiek reiketu gristi I darba kai pirmam s…
galit iseiti dar trecius metus su pirmu vaiku, bet uz tuos trecius metus negautumet nieko. Jei padarytumet taip, tada uz antra vaika gautumet ta pati, ka ir uz pirma
kaip butu jei griztumet tiem keliem menesiams i darba, pakomentuot negaliu, gal kas zinos daugiau
arba visad gali atsakyti sodra
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai