beneva parašė:
Sveikos man iškilo toks kvailas klausimas nuo kada vaiką galima sodinti kėdutėje, kad žiūrėtų į kelią. Atsakymų yra visokių tai vis nežinau kaip daryti. Ar jūs jau …
Sodinu atbula. Bent iki dvieju metu zadu taip daryt
beneva parašė:
Sveikos man iškilo toks kvailas klausimas nuo kada vaiką galima sodinti kėdutėje, kad žiūrėtų į kelią. Atsakymų yra visokių tai vis nežinau kaip daryti. Ar jūs jau …
Sodinu atbula. Bent iki dvieju metu zadu taip daryt
beneva parašė:
Aš sakau, kad randu visokių. Tiesiog mum atbulai kojos jam vargšui remias. Susisukęs. Bet vis maniau lauksiu iki pusantrų metų. Tai va daba vadinas reik sukt. Nes n…
Mes persukom pries sventes - gruodzio men. Pats vaikas labai nervojos nusisukes, kai buvo, tas kojas visaip tabaluodavo, neisitaisydavo patogiau. Atsukom i prieki ir bedos baigesi. Retai kada bezyzia automobilyje
beneva parašė:
As i kelia pasodinu 1m ir 2 men gal. Naudos jokios - ar taip ar taip tragedija
Sandra-Ga parašė:
As i kelia pasodinu 1m ir 2 men gal. Naudos jokios - ar taip ar taip tragedija![]()
Pagal rekomendacijas reiketu sodinti nuo 18men. Mes irgi anksciau atsukom, bet nepadejo. Isterijos... tai jei truputi ilgesne kelione, turiu pasirupinti pramogom
beneva parašė:
Nuo kuo imanoma veliau, rekomenduojama bent iki 2-ju metu vezioti nusukta. Mes dar nusukta veziojam(metai ir 7 menesiai beveik). Po miesta kol vazinejam, tai nusukta tikrai dar veziosiu, o ilgesnei kelionei (birzio pabaigoj - liepos pradzioj), manau, jau atsuksim i prieki.
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai