2018.03.31 01:03 (prieš 8 m.)
Tai va grįžom namo truputį vėliau nei galvojau, palaikė tiesiog dėl manęs ilgiau, kad siūlą po cp istraukt. Pirmagime ispradziu labai nudžiugo mane pamačius, po tiek dienų, o kas kedutei tik pažiūrėjo ir pradžioj nulėkė prie tasiu, na jai dabar tikrai įdomiau tases kraustyt. Tai poto leliuka paguldziau ant lovos, atėjo ir didžioji tada jau apžiūrėt, tai pagloste galvyte, padarė caca. ( Nėštumo metu taip mano pilvui darydavo ). Paskui už vienos rankytes paėmė, už kitos. Na vėliau kadangi beveik visą dieną miegojo lelia, tai tik prie lovytes truputį paziuredavo. Reaguoja į verkima, kai pampi keiciam, žiūri labai ko sese verkia. Ai ir radau jau per lovytes grotas įdėta traputi prie sesės. Čia vadinasi pamaitint reikia. tai va , nuo tokių dalykų reiks saugot labai. Kolkas nepastebėjau kažkokių pavydo ženklų, vistiek dabar aš pirmagimes nešiot negaliu, dėl rando, reikia bent pirmą mėnesį pasisaugot, tai visa jos priežiūra atitenka vyrui, tai jie aplamai po šitų dienų, kai aš buvau ligoninei artimiau ir bendrauja. ☺️