Kiaupienė parašė:
na kartais tos naktys lengvesnės, kartais sunkesnės. Nelabai priprantama. Bet kaip pats iminga labai ir kokį ilgesnį tarpą tai prasibudinėju. Matyt įpratimas. Mano …
Mat kaip. Aš irgi dermatitą turiu, tikriausia paveldėjau iš mamos. Bet man jis atsirado paauglystėje ir nedideli plėmeliai kartais būna ir pranyksta, tai bėdos tokios lb ir nėra, niekuo ir netepu. Stebiu vis ar sūnui neatsiras, kol kas, džiaugiuosi, kad nėra.
Vat ir nežinia koks antras lelius būtų, mes planuojame antrą ateityje. Tai irgi galvoju ir svajoju koks gi antras būtų, norėčiau, kad lygiai toks pat kaip šis sūnus, nes su juo kažkaip labai lengvai, jokių vargų. Bet su antru galiu jau gal ir suprasti ką reiškia nemiego naktys, kas žino... :)) Mama man pasakojo, kad aš buvau rami palyginus su mano broliu, jis sakė verkdavo iki mėlynumo, naktimis nemiegojo gal iki 5 metų, toks labai jau reiklus buvo. :)))
Žinoma, svarbiausia sveikata, reik tikėtis, kad Jūsų berniukas išaugs ir pranyks dermatitas, kad nekankins ilgai, ar bent bus va taip kaip man retai keli plėmeliai ir greitai pranyksta.