Anna Maria parašė:
Dalinuosi įspūdžiais apie Centro ooliklinikos paskaitas- 1-oji- neįvykus? po 30min laukimo sužinojom (14mamų), kad gydytojos nėra- paskaitos nebus. Susirinkau manat…
Kaip nemalonu. Galėjo bent jau perspėti, kad paskaita neįvyks
Anna Maria parašė:
Dalinuosi įspūdžiais apie Centro ooliklinikos paskaitas- 1-oji- neįvykus? po 30min laukimo sužinojom (14mamų), kad gydytojos nėra- paskaitos nebus. Susirinkau manat…
Kaip nemalonu. Galėjo bent jau perspėti, kad paskaita neįvyks
smlga parašė:
O kažko panašaus ar būna Klaipėdoje?
Kaip tik siandien diskutavo ta tema Klaipedos gimdymo namu temoj, nueikit pasiskaityti ;)
simonaale parašė:
O as rytoj keliausiu jau i paskutine paskaitele Mazylio gimdymo namuose Kaune. Treciadieni silainiu poliklinikoje bus Avent paskaita, butinai eisiu. Gal dar kazkoki…
Balandzio 11 diena maciau taip pat bus paskaita, tik platesne nei avent kaip supratau. Taip pat Silainiu poliklinikoje
GretaTim parašė:
Sveikos mamytės, gal kuriai buvo regos sutrikimai trumpalaikiai užėję? Nu šakės vakar darbe mirguliuot dvejintis trejintis pradėjo, išgasdino siaubingai. O prisėdus…
pas mus UK nestukes kjygoje suradyta kada skaubiai kreiptis i gyd istaiga, tai vienas pozymiu yra kirguliavimas akyse.
As11111 parašė:
Labukas mamytes kvailas klausimas bet reikia man paklaustiman jau beveik 26 saw tai labai laukiu tokiu stipriu spyriu bet jis tai krebzda apavioje ir viskas, na …
o gulint nesijaucia stipresniu spyriu?
laukiantii parašė:
Balandzio 11 diena maciau taip pat bus paskaita, tik platesne nei avent kaip supratau. Taip pat Silainiu poliklinikoje![]()
Gal turit nuoroda kokia?
As11111 parašė:
Labukas mamytes kvailas klausimas bet reikia man paklaustiman jau beveik 26 saw tai labai laukiu tokiu stipriu spyriu bet jis tai krebzda apavioje ir viskas, na …
Tikrai viskas gerai, mano pirmasis taip atrode kad vos juda bet per visus echo matydavo kad lb juda tai del isitvirtinimo padeties, gal ir jusu maziukas giliau isitvirtines ir viskas
nes antroji db priekinej dali isitvietino tai vaje vaje kokia karatiste atrodo
prispardo pusle ir sonus iki skausmo ;)
Aleksandra29 parašė:
Nenoriu gąsdinti, tačiau daugelyje šaltinių tokią būklė minima kaip vienas iš preeklampsijos požymių. Manau, kad reikia pasitikrinti.
Aleksandra29 parašė:
Nenoriu gąsdinti, tačiau daugelyje šaltinių tokią būklė minima kaip vienas iš preeklampsijos požymių. Manau, kad reikia pasitikrinti.
Buvau vakar priimamajame gimdymo namuose tai su neštumu viskas gerai, apžiūrėjo ir siuntė į miesto ligoninę, o ten terapeutai ir neurologas apziurejo -tyrimai geri tik kraujospudis 130 (o mano 110-120 nuolatinis budavo) tai israse vaistu ir stebeti kraujospudi. Bet nieko konkreciai daugiau nesake, pasijuoke kad nėščia tai tokie neaiskus dalykai ir darosi..
GretaTim parašė:
Buvau vakar priimamajame gimdymo namuose tai su neštumu viskas gerai, apžiūrėjo ir siuntė į miesto ligoninę, o ten terapeutai ir neurologas apziurejo -tyrimai geri …
Poziuris daktaru tai ka as zinau. Kiek cia reikia iki rimtos ligos. Na stebekit save, jusu vietoj kas ko biski vel lekciau i ligonine. Tik tikiuosi viskas bus gerai
Aleksandra29 parašė:
Patarkite - ar reikia pirkti kūdikiui siaustinukus, ar užtenka ir bodžiukų?![]()
Turiu pora nusipirkus
As pirmom savaitem dedavau ant bodzio. Mano su rankovytem kur uzsilenkia vietoj pirstiniu
dedavau bodi, siaustinukus ir kelnytes uzdarais galais
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai