Aleksandra29 parašė:
Nenoriu gąsdinti, tačiau daugelyje šaltinių tokią būklė minima kaip vienas iš preeklampsijos požymių. Manau, kad reikia pasitikrinti.
Pritariu, kaip tik vakar skaiciau...
Aleksandra29 parašė:
Nenoriu gąsdinti, tačiau daugelyje šaltinių tokią būklė minima kaip vienas iš preeklampsijos požymių. Manau, kad reikia pasitikrinti.
Pritariu, kaip tik vakar skaiciau...
Judita.Zv parašė:
Sveikos,
Kaip faina kai tiek jau visko turite
Aleksandra29 parašė:
Aš irgi galvoju apie Centro poliklinikos paskaitas, nes visai patogus laikas (nuo 16 val.), plius man tik 5 minutės nuo darbo ir dar nemokamai. Pasidalinkite įspūdž…
Dalinuosi įspūdžiais apie Centro ooliklinikos paskaitas- 1-oji- neįvykus? po 30min laukimo sužinojom (14mamų), kad gydytojos nėra- paskaitos nebus. Susirinkau manatkes ir išėjau nk nepešus...
Ryt prieš eidama į kt.paskaitą - pasiskambinsiu ??
simonaale parašė:
O as rytoj keliausiu jau i paskutine paskaitele Mazylio gimdymo namuose Kaune. Treciadieni silainiu poliklinikoje bus Avent paskaita, butinai eisiu. Gal dar kazkoki…
I šias eisit? Nematau ar nereikia registruotis? ?
As11111 parašė:
Labukas mamytes kvailas klausimas bet reikia man paklaustiman jau beveik 26 saw tai labai laukiu tokiu stipriu spyriu bet jis tai krebzda apavioje ir viskas, na …
Mums laiko panašiai o stiprių spyriu dar irgi neturim ? ir man neramu buvo bet buviau šiandien poliklinikoje sake i pusvalandi jei pajauti 5 judesius nesvarbu stiprumas ju tai viskas čiki ?
Liepiukas2017 parašė:
Nu lyg ir sita. Tik nematau, kad Avent butu parasyta. O polikslinikoj negistruotis nereikia kiek zinau
Liepiukas2017 parašė:
O kažko panašaus ar būna Klaipėdoje?
As11111 parašė:
Labukas mamytes kvailas klausimas bet reikia man paklaustiman jau beveik 26 saw tai labai laukiu tokiu stipriu spyriu bet jis tai krebzda apavioje ir viskas, na …
Pas mne irgi ) nepergyvenk
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai