Gal-tai-as parašė:
Apelsinai ir ledai su sokoladu![]()
Man gydytoja uzdraude citrusininiu vaisius valgyti apelsinu mandarinu, nebent viena kita suvalgyti, nes sako paskui vaikai gimsta su alergijom, tai nznau kiek cia tam teisybes yra
Gal-tai-as parašė:
Apelsinai ir ledai su sokoladu![]()
Man gydytoja uzdraude citrusininiu vaisius valgyti apelsinu mandarinu, nebent viena kita suvalgyti, nes sako paskui vaikai gimsta su alergijom, tai nznau kiek cia tam teisybes yra
Giedre111 parašė:
Man gydytoja uzdraude citrusininiu vaisius valgyti apelsinu mandarinu, nebent viena kita suvalgyti, nes sako paskui vaikai gimsta su alergijom, tai nznau kiek cia t…
Tai kilogramais ir nereik valgyt
o kad tris apelsinus per diena susveisi tikrai alergijos neivarisi plius vit c pavasari nuo ligu apsisaugosi
Giedre111 parašė:
Man gydytoja uzdraude citrusininiu vaisius valgyti apelsinu mandarinu, nebent viena kita suvalgyti, nes sako paskui vaikai gimsta su alergijom, tai nznau kiek cia t…
Oi as ju kilogramais nevalgau. Buna kad i savaite viena kita, bet niekada neatsisakau. Todel prardej apeinu ta skyriu
Mille parašė:
Labai smalsu,todel paklausiu jusu visu-ar yra maisto produktas ar ju grupe,kuriam nuo pat nestumo pradzios jauciat nepaaiskinama potrauki ir kurio galetumet suvalgy…
man nuo nestumo pradzios grikiai gerai ejo i trasa ir lyg siol nepabosta
o seip saldumynai veza nereliai...
obuolius taipogi labai mielai valgau
As11111 parašė:
Va db ir as galvojau ar as gerai dariau kai nestumo Pradzioj valgiau vaisius gan daug na 3 obuoliukai apelsinas persimmonas persikas man buvo normalu
manau vaisu nebuna per daug,na nebent tu citrusiniu
Manau jei valgysim ir vartosim viska su saiku ir protu tikrai niekas nepakenks
apie tuos kas galima ko negalima pilnas internetas ir puse ju is pirsto lauzti. Jei taip laikytis kas ka sako negalima tai visa nestuma visos ant avizines koses kokios ar virtos vistienos sedetume
Kitty parašė:
Manau jei valgysim ir vartosim viska su saiku ir protu tikrai niekas nepakenksapie tuos kas galima ko negalima pilnas internetas ir puse ju is pirsto lauzti. Je…
oj ir man juoka kelia tie galima/negalima, viska valgau ka noriu, geriu arbatas visokias kokiu uzsimanau ir kurios ale draudziamos. Kartais tikrai mamukai persistengia, nestuma kaip kokia alergija pavercia ir su kiekvienu kasniu google ziuri.
Kumutuke parašė:
oj ir man juoka kelia tie galima/negalima, viska valgau ka noriu, geriu arbatas visokias kokiu uzsimanau ir kurios ale draudziamos. Kartais tikrai mamukai persisten…
as ir valgau viska ka noriu...tik su saiku aisku
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai