Mintty parašė:
Turėjau ir aš šita džiaugsmą, buvo užėjes dabar praėjotai renie gelbėjo, nes nieko kito neradau kas padėtų.
as ti turiu didele skraiste, su kuria prisidengdavau ir maitindavau vaika
Mintty parašė:
Turėjau ir aš šita džiaugsmą, buvo užėjes dabar praėjotai renie gelbėjo, nes nieko kito neradau kas padėtų.
as ti turiu didele skraiste, su kuria prisidengdavau ir maitindavau vaika
Mintty parašė:
Galima renie neštumo metu vartoti? Man gyvenime neteko susidurti su šita problema, bet dabar kas antra vakarà užeina remuo. Nors skaičiau nuo kokiû maisto produktû atsiranda, bet nieko tokio nevalgau, tai nežinau ko jau griebtis, kartais greit praeina, bet būna ir taip, kad jau norėtusi vaistû...
InesB parašė:
Man kita savaitė paskutinė![]()
Man irgi kita savaite paskutine, nes imu dar pora sav atostogu pries dekreta....
sandaliuke parašė:
Aš vis galvodavau kaip tas rėmuo atrodo?? Bet man rodos jau pajaučiau? Čia kai skrandį taip skauda? Hmm, man atrodo aš čia valgyt noriu?
Kai remuo grauzia tai net jauti kaip stemple degina ir burnoj kartumas pasijaucia
jussta parašė:
Kavytes isgeriau ryte, skysciu irgi kaip visada... spaudimas is zemesniu mano, bet snd jau nuo labo ryto lyg maudeno, kol galiausiai isiskaudejo! Reikes pabandyt da…
O man pirmas vaistas nuo galvos skausmo šiltas vanduo(ne arbata,ne kava,o paprastas šiltas vanduo). Pabandykite,gal ir Jums tiks toks "vaistas".
sandaliuke parašė:
Aš vis galvodavau kaip tas rėmuo atrodo?? Bet man rodos jau pajaučiau? Čia kai skrandį taip skauda? Hmm, man atrodo aš čia valgyt noriu?
Skrandzio skaudejimas yra skausmas, o remuo nera skausmas, visada gale gerkles jauciamas toks grauzentis deginintis rugstis, atrodo netoli gerkles istisai yra ta rugstis, ir niekaip nenuryji jos
ir joks vanduo nenuplauna kai geri, net nznau kaip paaiskinti koks jausmas
Kitty parašė:
Kai remuo grauzia tai net jauti kaip stemple degina ir burnoj kartumas pasijaucia![]()
Giedre111 parašė:
Skrandzio skaudejimas yra skausmas, o remuo nera skausmas, visada gale gerkles jauciamas toks grauzentis deginintis rugstis, atrodo netoli gerkles istisai yra ta ru…
Nu man gal labiau skrandis jaučiasi, nesuprantu, taip graužia? Nors ir viršuj jaučiasi kažkas, tikrai įdomus jausmas? Bandau kefyrą gert, gal praeis? Va neseniai užvalgiau traškučių, tikrai nuo jų bus???
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2017-m-liepos-m-mamukai-2
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai