rafaelo parašė:
Kad apie lidl kalbate, sakykit gal turit atsiliepimu apie zieminius kombius? Ar silti?
Visai smagus, bet nesu tikra kiek siltas
rafaelo parašė:
Kad apie lidl kalbate, sakykit gal turit atsiliepimu apie zieminius kombius? Ar silti?
Visai smagus, bet nesu tikra kiek siltas
Rudenyte parašė:
Visai smagus, bet nesu tikra kiek siltas![]()
Aš tai į tą kombio šiltumą žiūriu taip, kad po kombiu dar galima kokį nestorą vilnonį rūbą uždėti ar pasluoksniuoti šiltus plonus rūbelius. Aišku, kaip realybėje mums bus - laikas parodys
gal vaikas judės kaip kosmonautas skafandre 😂
Rudenyte parašė:
www.lidl.lt skelbia kas bus nuo pirmadienio, nuo ketvirtadienio ir nuo kito pirmadienio![]()
Ačiū!
meška_šiaurėje parašė:
Aš tai į tą kombio šiltumą žiūriu taip, kad po kombiu dar galima kokį nestorą vilnonį rūbą uždėti ar pasluoksniuoti šiltus plonus rūbelius. Aišku, kaip realybėje mu…
As atvirksciai nusipirkau termo drabužius, šilta lassie kombi, kad nereiktu i lauka ruostis kaip i karą ir nekankint nei savęs, nei vaiko su apsirengimu 30min😂
Bet aisku, kiekvienas žiūri kaip jam patogiau yra!
Sončikitar parašė:
Sveikos. Aš su tokiu klausimėliu: Ar kas nors jau pratinate savo mažylius ant puoduko? Mes bandome jau nuo pat birželio.. nu ir niekaip... kai paklausi žino kur puo…
Sveiki, maniškė ant puoduko reikalus daro nuo 6mėn,1metu pradejau sodinti ant wc su papildomu dangčiu. Daug pagyrimų, plojimų vaiką motyvavo reikalus daryti ten, kur prasoma.
Dantukus valom 1-2k i para. Duodu savo sepetuka, ji valo man, as jai.
Reikia patarimo del VPA nutraukimo
Gal kam teko susidurti ar skaityti sia tema. Planuoju nutraukti VPA(rugsejo gale prasidejo antri metai). Jei nutraukiu dabar, galbut man sumokėtų papildoma ismoka? Ar cia gaunas zmogaus zioplumas, pats turejai numatyt, kad užteks 1metu,per kuriuos būčiau gavus 100% ir dabar papildomai nieko nebegausiu?
Sidnee parašė:
Reikia patarimo del VPA nutraukimoGal kam teko susidurti ar skaityti sia tema. Planuoju nutraukti VPA(rugsejo gale prasidejo antri metai). Jei nutraukiu dabar, g…
Tai nereik nutraukinet, galit eit dirbt ir toliau gaut išmokas
Sidnee parašė:
Reikia patarimo del VPA nutraukimoGal kam teko susidurti ar skaityti sia tema. Planuoju nutraukti VPA(rugsejo gale prasidejo antri metai). Jei nutraukiu dabar, g…
VPA nutraukiat darbe, o SODRA nerašote prašymo nutraukti mokėjimui. Taip galit eie dirbti ir gauti išmoką
Sidnee parašė:
Kaip tik skambinausi i sodra siuo klausimu nes gavau gera pasiulyma grysti i darba. 3 dienas i savaite po 4 valandas. O ir atlyginima gera zada. Tai sodra pasake kad 2tus metus galima eiti dirbti VPA sodroje nenutraukiate. Tik parasote darbovieteje kad norite nutraukti vpa ir pradeti dirbti. As taip darysiu tik 3is menesius o paskuj jeigu viskas gerai bus su vaiku ir bus viskas suderinama liksiu su visam🤣
Gausiu ir is sodros +darbo uzmokestis. Kam sodroje nutraukineti jeigu 2tus metus galima dirbti ir gauti ismoka.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai