Rasavai parašė:
Mes jau gimem17:20val
3635g ir 55 cm
sake stipruomis musu
![]()
Sveikinimai!
Rasavai parašė:
3635g ir 55 cm
sake stipruomis musu
![]()
Sveikinimai!
Vilive parašė:
Gal surastumėt tą video?reik ir man vyrą apšviesti
![]()
Rasavai parašė:
3635g ir 55 cm
sake stipruomis musu
![]()
Sveikinimai 😊
rutanen parašė:
Tai gal ką kitą norėtumėte turėti šalia savęs gimdykloje?Viena pažįstama gimdė kartu su vyru ir savo mama
![]()
Manau noreciau , kad sese kartu butu. Irasiau ir i kortele, kad jei nebus vyras, kad ar nieko pries jai bus kartu sese. Artimo salia noreciau.
O as galvojau pas mane viena vyras bailys
Bet ziuriu , kad ne
Rasavai parašė:
3635g ir 55 cm
sake stipruomis musu
![]()
Sveikinimai
jei ne paslaptis koki svorį per echo prognozavo?
Caroline1234 parašė:
Manau noreciau , kad sese kartu butu. Irasiau ir i kortele, kad jei nebus vyras, kad ar nieko pries jai bus kartu sese. Artimo salia noreciau.![]()
Juk mes irgi bijom dažnai jo nesuprantam ar nežinom
tai va, gal sesė sutiks su jumis pabūti
RenataCep parašė:
Pirmas kelias dienas guldem tiesiai ant ciuzinio ir uzklodsvom su pleduku. Bet paguldzius ant sono bijojau kad neapsiverstu. Bet dabar patiesiau kaldryte dar ir atr…
Vaikuciui saugiausiai ir geriausia yra ant nugarytes guleti👍😉
rutanen parašė:
Kad kiek mums pasakojo akušerė, tai vyras nelabai ir mato kaip išlenda ten vaikas, dažniausiai būna šalia moters ir kai ji stumia laiko ją, kad lengviau būtų. Bet m…
Niu maniskis buvo isejes per stumima, as kazkaip jo ir neverciau but
kai gime sunus, veliau, jos sugryzo pas mane, bet kad sugryzt tai dar reikia apeti ta lova, o ten dar tvarke mane. Tai mate jau ka mate, bet normaliai ziuriu
O siaip kad maniskis ir nepagalbininkas , bet as viena saremiu kentet 10 val nenoreciau. Cia bent sedejo salia savas
nes akusere gi karst nuo karto ar daktare uzeina ie nebuna pastovii su tavim
Rasavai parašė:
3635g ir 55 cm
sake stipruomis musu
![]()
Sveikinimai!!!
Mėta_26 parašė:
Vaikuciui saugiausiai ir geriausia yra ant nugarytes guleti👍😉
Dabar galvoju, kad net pogimdyviniam aiskino, kad ant sono guldyt jei viena palieki vaika
E-mailė parašė:
Sveikinimai![]()
Kaip jaučiatės?
Jauciames puikiai, gimdymas greitas, tik paskutinis pusvalandis buvo lb jau skaudus
manbuvo streptokokas, tai reikejo antibiotiku antros dozes sulaukt
atvaziawom i ligonine 12 val su 4 cm atsidarymu , saremiu nebuvo, tik kraujo pasimate truputi. 3 valnuleido vandenis, tada prasidejo saremiai, 17 val pats stumimas ir 17:20 jau laikemsavo kukuli proe papulio😳
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai