Tikinti stebuklu parašė:
Ar planuojates skiepytis nuo gripo? Ir kelinta savaite? As jau antra savaite persalus kazkaip letai sveikstu...galvoju gal po 12 savaites reiktu pasiskiepyti..kaip …
neplanuoju
Tikinti stebuklu parašė:
Ar planuojates skiepytis nuo gripo? Ir kelinta savaite? As jau antra savaite persalus kazkaip letai sveikstu...galvoju gal po 12 savaites reiktu pasiskiepyti..kaip …
neplanuoju
Aš nuo gripo jau pasiskiepijau. Pasiskaičiau daug info, statistikos. Pasirodo Lietuva Europoje stipriai išsiskiria skiepų statistika - nuo gripo skiepijasi vos keli procentai nėščiųjų, kitose šalyse - daugiau nei pusė. Nu žodžiu, kiekvienos reikalas, bet dirbant dideliam kolektyve per didelė rizika susirgti gripu.
Šią savaitę išlindo mano pilvas. Ir šiaip neliekna esu, tai dabar strodau labai gerai pavalgius. Pranešėm vaikui, savaitgalį tėvams, o darbe jau lauksiu kol pamatys
įtariu po kelių savaičių jau nebus ko slėpti.. su pirmu vaiku pilvukas irgi iki trečio mėnesio pasimatė
Tutti parašė:
Aš nuo gripo jau pasiskiepijau. Pasiskaičiau daug info, statistikos. Pasirodo Lietuva Europoje stipriai išsiskiria skiepų statistika - nuo gripo skiepijasi vos keli…
Žinau atveji, kai būtent po skiepo persirgo gripu ir persileido. Tikrai nesiskiepysiu, nes nematau tikslo. Ir po skiepo sergama gripu.
Rindre parašė:
Aš dabar galvoju, gavau siuntimą pasitikrinti akis, ta prasme, kad pasakytų ar galėsiu stumti gimdymo metu, nes turiu regos sutrikimą. Gal kam tikrino? Aš laip tyči…
As tai pati galvoju savarankiskai tikrintis nes mano tinklaine prisaudyta, tai reiktu pasikonsultuoti
Lapkritinukė parašė:
Žinau atveji, kai būtent po skiepo persirgo gripu ir persileido. Tikrai nesiskiepysiu, nes nematau tikslo. Ir po skiepo sergama gripu.
Aš taip pat jokiu būdu nesiskiepysiu...
elijushka parašė:
Aš taip pat jokiu būdu nesiskiepysiu...
Aš taip pat planuoju nesiskiepyti, niekada nesiskiepyjau, net nežinau kaip organizmas į jį reaguotų..
monilaim82 parašė:
Merginos, skaiciau kad avieciu geriau atsisakyti pirmaji trimestra? Dabar ju suvalgiau ir pasimeciau ????????
Avieciu lapu saku nuoviro negalima. Pacias avieciu uogas valgykit i sveikata
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai