egle2x parašė:
Ačiū, merginos, už rekomendacijas! Einu pasidairysiu, ką dar jie turi likusio po šturmo :)))

Turim ir mes, kai renkasi batus,tai šias basutes visad atsineša.
Pati esu turėjus lasocki basutes, tai patogios lengvos buvo
egle2x parašė:
Ačiū, merginos, už rekomendacijas! Einu pasidairysiu, ką dar jie turi likusio po šturmo :)))

Turim ir mes, kai renkasi batus,tai šias basutes visad atsineša.
Pati esu turėjus lasocki basutes, tai patogios lengvos buvo
E.Va parašė:
Kad ir kaip buna, vilioja kainos,bet dar kol kas neperku ziemai. Del batu dydzio, i prieki, labai apsisaut galima, ne rubas.
Tas tai jo, bet Mantuo reik sportbatukų, tapkučių į darželį, tai būtų suėję 😁
rutoskinas parašė:
O kokius batukus pirksit ar jau nupirkot i darzeli? 🙂
Atviras basutes nupirkau. Silta viduje, tai kad nesukaistu, geriau atviri odinukai.
Jei iki rytojaus nepageres kreipsiuosi pas gydytoja, bet siam momentui idomu kas tai galetu buti? Is pirmukes pamenu vejaraupius, man nepanasu, nors
ir yra spuogelis viduje. Raudoniuke mano atrodo vientisu berimu eina, ne pavieniu.
Vakar vienas buvo, siandien daug bet tik ant pilvo. Gal kam taip buvo?
Idomu ar galiu maudyti, ar susilaikyti?

Mamukas@ parašė:
Jei iki rytojaus nepageres kreipsiuosi pas gydytoja, bet siam momentui idomu kas tai galetu buti? Is pirmukes pamenu vejaraupius, man nepanasu, nors
O jusu nebus sukandzioje?🤔 pas mus nuo uodu panasus spuogai🤦♀️ ikanda lyg nesimato o po kokiu5 val baisulingi spuogai islenda🙈 jei babos puslaukinio katino blusos, tai dar raudoni ratilai ir viduj geltonas skystys🤯
rutoskinas parašė:
O kokius batukus pirksit ar jau nupirkot i darzeli? 🙂
Pirksiu uzdarus butinai. Nes kol rankas nusiplaus kol kas, ir jau ziurek slapios kojos butu su basutem.
Recenzija parašė:
Mamos,gal zinot-ar gali vaikas suviduriuot nuo karsciu? Tiesiog nieko naujo nevalgem,viskas kaip visada,o vaikiukas pora kart suviduriavo taip akimirksniu.Ar yra ta…
Per karscius greiciau genda ir produktai. Gal koki vaisiu, jogurta koki valge, negerai sureagavo?
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai