LT88 parašė:
Bet kaip spazmuoja pilvą, šakės... Kaip per sąrėmius.. 🥺🥺 Čia matyt tie paruošiamieji
O ka gydytojai sako? Kiek per valanda jums ju yra?
LT88 parašė:
Bet kaip spazmuoja pilvą, šakės... Kaip per sąrėmius.. 🥺🥺 Čia matyt tie paruošiamieji
LT88 parašė:
Bet kodėl jis trumpėja? Kas tai iššaukia? Jums gal sakė, kodėl galėjo sutrumpėti?
Mano atveju, buvo pasakytą,jog greičiausiai nuo gimdos kietėjimų (susitraukimų). O tuos kietėjimus galėjo iššaukti N priežasčių, tokios kaip fizinis krūvis, lytiniai santykiai, prisilietimai prie pilvuko, sintetiniai drabužiai, karštas dušas ir t.t. kiekvienai individualiai būna... tad sėdi po to ir sprendi rebusą,kas galėjo tai iššaukti.. 🤓🤔
LT88 parašė:
O nieko nedavė,kad nustotų spazmuot?
Man kai paguldė, iškart davė tokia tabletę,kuri nuėmė visus spazmus ir turėjau gert po puse,kai tik pajusdavau sukietėjimus, bet ačiū Dievui,paskui jau nebespazmavo ir nebeteko gert... 🤗
LT88 parašė:
Bet kodėl jis trumpėja? Kas tai iššaukia? Jums gal sakė, kodėl galėjo sutrumpėti?
Man taip buvo. Gali buti sutrumpejes tuo metu, kai gimda spazmuoja. Paskui kai viskas nurimsta jis gali grizti i toki ilgi, koks ir buvo anksciau
LT88 parašė:
Kaip tik man suspazmavo pilvas su ja kalbant, ji pačiupinėjo jį ir sako 'ahaaaa, tikrai labai spazmuoja'bet sakė tiesiog stebėsim kelias dienas ir gydymo vaista…
Viskas bus gerai, mastykit tik pozityviai! 🤗
Poilsis ir gydytojai padėt turėtų! O ir leliukas sulauks tėvelio 🥰
Agnietė parašė:
Į valandą gal 3-4 kartai
BusimaMamaa parašė:
Viskas bus gerai, mastykit tik pozityviai! 🤗
Poilsis ir gydytojai padėt turėtų! O ir leliukas sulauks tėvelio 🥰
Stengiuosi stengiuosi. Šį kartą bent jau nežliumbiu kaip aną kartą, kai paguldė 🤦🏼♀️😁😁
LT88 parašė:
Stengiuosi stengiuosi. Šį kartą bent jau nežliumbiu kaip aną kartą, kai paguldė 🤦🏼♀️😁😁
oi, kaip as jus suprantu. man su praeitu nestumu panasiai buvo, pastoviai ligonines, spazmavo ir kietejo pilvas, kartais net kraujavimai, lovos rezimas visus menesius buvo. tik tiek galiu pasakyti, kad kuo daugiau vidines ramybes ir negalvokit apie blogiausia. Dabar irgi kazkaip tie ketejimai ir spazmai vel prasidejo, tik tiek kad gal ramiau i juos reaguoju, vis gulineju ir ilsiuosi kai galiu. ir tikiuosi, kad lelius nepasibels anksciau.
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai