Elena.P parašė:
Esam tureje tokiu naktu ir tokiu isleidimu, tai pasirasau po kiekvienu zodziu ! As net nusiselfinau, kai pirmakart buvau isleista 😃😃
Vartojam AQUADETRIM po vieną į diena. Ir vartojam ryte.
Elena.P parašė:
Esam tureje tokiu naktu ir tokiu isleidimu, tai pasirasau po kiekvienu zodziu ! As net nusiselfinau, kai pirmakart buvau isleista 😃😃
Felia parašė:
Ar pilate tiesiai į burnytę?
bora_bora parašė:
Ar pilate tiesiai į burnytę?![]()
Ne, ant čiulptuko palašinu vieną lašiuką.
dar tokia reakcija būna visada
veida iškraipo. Bet prie čiuptuko neesame įpratę, todėl kaip visada keleta sekundžiu ir išspjauna.
Felia parašė:
Ne, ant čiulptuko palašinu vieną lašiuką.dar tokia reakcija būna visada
veida iškraipo. Bet prie čiuptuko neesame įpratę, todėl kaip visada keleta sekundžiu …
Pabandysiu ir aš
Mettija parašė:
Sveikos mamos, esu iš gruodinukų grupės, bet reik patarimo jau patyrusių mamų🙂 nuo vakar 1 nakties nemiegame, kabo ant krūties, valgo iš abiejų krūtų, nes jei neduo…
Gali būti augino šuolis. Jei non stop kabo ant krūties tai ir atpylinejimas gali būti dėl to,kad per daug pienelio prigeria.
Tačiau jei girdite mažylio pilvo gurgėjimą gali būti,kad yra sualergizavęs žarnynas (ypač jei yra kitų simptomų,kaip berimas, užpakaliuko iššutimas, atpylinėjimas).
chiko.time parašė:
Pries ir po zindymo plaut spenelius ir pasitept tepaliuku. Dar klinikoj sesutes siulo plaut su sodos tirpalu, nes jei mazytei pienlige, abi turite gydytis 🙂
Ir man panašu,kad pienligė speneliuose 🤦♀️ Kokiu tepaliuku tept?
paiste parašė:
Gali būti augino šuolis. Jei non stop kabo ant krūties tai ir atpylinejimas gali būti dėl to,kad per daug pienelio prigeria.
Pirma karta girdziu apie pilvo gurgejima
paiste parašė:
As tai tepu Purelan, nes pas mus pienlige labai pradinej stadijoj, tik liezuviuko puse menkai pabaltavus. Tai kazko specialaus nereik, tik kad nesuskeldetu speneliai 🙂 be to, kaip pasakojo, kad tepaliukai butent nuo pienliges, yra receptiniai 🙂
paiste parašė:
Su soda nusiplauti prie maitinant. Aisku soda nuplauti.
paiste parašė:
O kokius simtomus jaučiate? Man kartais padilgina bet galvoju gal nuo blogo paėmimo..:/
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai