Anita parašė:
Mano jaunuolis dabar daugiausia sedi arba ropoja. Kai reikia paguldyt ant nugaros keiciant pampersa gaunu barti 😁
Mano panele irgi nepatenkinta, kai ant nugaros guldau 😅
Anita parašė:
Mano jaunuolis dabar daugiausia sedi arba ropoja. Kai reikia paguldyt ant nugaros keiciant pampersa gaunu barti 😁
Mano panele irgi nepatenkinta, kai ant nugaros guldau 😅
Anita parašė:
O kiek gramu ar ml turetu suvalgyti pusryciams, pietums ir vakarienei jei maitinu mp? Nerandu lenteles normalios. O kada duodat slyvu tyrele? As vakare apie 7 val. …
Ivariai raso. Vienur kad skrandzio turis yra 30g× vaiko svoris kg. Tai mano 8 kg vaiko butu 240g. Max cia. Vienu raso iki 8 mėn 100-150 gr. Kitur iki 180 gramu. Nuo 8 mėn 180 gramų-200 gramų.
Bet manau cia bendros lenteles. Jeigu nenori nesuduosi, jeigu nori reiks duot dar.
As vaikams duodu 200 gramų sūnui ir 180 dukrai. Sūnus man atrodo valgytų daugiau o dukrai panašu kad užtenka. Praranda dėmesį po tų 180 o iki tol ziojasi tik sauksta pamacius.
Va lentele is mazylio receptu:

Rigi parašė:
O kiek maždaug išbūna Jūsų mažyliai ant pilvuko? ar noriai būna ant pilvuko? Pabūna nors valandą per parą?
Sūnus būna valandų valandas ant pilvo. Tik pabunda ir būna. O dukra verciasi pabuna 10 min verciasi atgal. Tai pora val i para gaunasi bet ne istisai.
Ačiū dėl lenkiškos nuorodos auto kedutėms
Ilgą laiką ieškojom, galvojau pirksiu maxi cosy axiss (man reikia 2 tai nebloga suma iseina) bet musu auto vienos durys neatsidaro (kabluka turim) ir to sukumosi reiks trumpam ir tik i sona nes as pati tarp 2 keduciu i gala netelpu todel jie tiesiog sedes veidu i prieki kai bus galima (9 mėn raso). Tai mazai kur keliaujam tai menesiuka dar pratempsim su senom kedutem ir pasieksim tuos 9 kg su dukros svoriu tikiuosi.
Tai pirksim maxi cosy tobi. Bet turim problemu kaip jus apmokejot saskaita tam lenkiskam puslapi?
Tarptautinis pervedimas raso 28 eur. Ar jus irgi taip mokejot?
https://bobozakupy.pl/en/93-9-18-kg?q=Brand-Maxi--Cosi
Only_good_souls parašė:
Ačiū dėl lenkiškos nuorodos auto kedutėms![]()
Ilgą laiką ieškojom, galvojau pirksiu maxi cosy axiss (man reikia 2 tai nebloga su…
Bet ir siuntimas rodo 80 zlotų. Na na, kaip čia pirkti 🙈
saulelyte parašė:
Nebuna visai ant pilvo jau. Ji sedi, ropoja, stojasi, klupo, visaip kaip tik neguli. Ai, na, miega ant pilvo.
Ir pas mus lygiai taip pat, tik miegas ant pilvo, o toliau visa veikla arba sėdom, arba ropom, arba stovint
Rigi parašė:
O kiek maždaug išbūna Jūsų mažyliai ant pilvuko? ar noriai būna ant pilvuko? Pabūna nors valandą per parą?
Maniskis visiskai dabar nebuna ant pilvo. Savaite laiko ismoko pats atsisest, tai viskas, kad ir kaip paguldysi, sedasi ir tiek. Siaip jis moka sliauzt, bet kai atrado sedejima, sliauzimas dingo, nebent daiktas super duper idomus. Dar neropoja, nesistoja.
Karamele11 parašė:
Norejau pasiklausti del duodamo vandenuko gerti, raso, kad reik duoti virinta, iskilo klausimas, ar Akviles vandenuka taip pat reik virinti? Gal galima ir nevirinta…
Duodu nevirinta, tiesiai is butelio.
Karamele11 parašė:
Norejau pasiklausti del duodamo vandenuko gerti, raso, kad reik duoti virinta, iskilo klausimas, ar Akviles vandenuka taip pat reik virinti? Gal galima ir nevirinta…
Duodu nevirinta
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai